Ciprian Deac, despre Gigi Becali: ”Toată lumea ar trebui să-l aprecieze”

Updated on iunie 26, 2022 Fotbalistul campioanei a fost pe lista lui Gigi Becali (64 de ani) la FCSB, însă mutarea nu s-a mai realizat.

Deși nu a mai ajuns la FCSB, Ciprian Deac îl apreciază pe Gigi Becali pentru ceea ce face în fotbalul românesc și pentru banii investiți în ”sportul rege”. Cei doi chiar s-au întâlnit la un moment dat, potrivit dezvăluirilor făcute de fotbalist.

Ciprian Deac, despre Gigi Becali: ”Toată lumea ar trebui să-l aprecieze” 1

”E istorie, am avut plăcerea să-l cunosc pe dânsul. Toată lumea ar trebui să-l aprecieze, e printre puținii oameni care investesc bani în fotbal”, a spus Ciprian Deac, citat de digisport.ro.

După ce antrenorul Dan Petrescu a spus că îl vede jucând până la 41 de ani, Ciprian Deac susține că va agăța ghetele în cui în momentul în care va simți că nu mai poate fi de folos fotbalului.

”Am spus tot timpul că voi juc cât mă voi simți bine. În momentul când nu voi mai putea juca, sunt primul care va ridica mâna sus și îi voi lăsa pe cei tineri. Sunt foarte bine, sunt fericit că am am încheiat acest cantonament sănătos și toată lumea s-a pregătit bine. Rezultatele nu au fost întâmplătoare.

Vreau să-l ajung pe Hoban. De mic am avut o capacitate bună de efort, m-a ajutat pe toată cariera. La început am participat la concursuri de cross și de mult aveam o capacitate bună de efort.

Am un stil de pregătire de vreo 10 ani, încerc să mă duc peste limită, meciurile și antrenamentele să le duc pe un fond mare de oboseală și să mă descarc în timpul campionatului.

Nu vreau să mă gândesc, mă bucur de ceea ce fac. Poate mi-e și frică, încerc cât mai mult să amân acel moment. Simt o mare plăcere, vin la antrenamente cu plăcere”, a mai precizat Ciprian Deac.

error: Content is protected !!