Alex Chipciu nu va juca împotriva CFR-ului. Are clauză specială în contract

Updated on iunie 26, 2022 Alex Chipciu nu va juca împotriva CFR-ului, pentru că are trecut în contract o clauză prin care gruparea de pe Cluj Arena trebuie să achite o sumă de bani în cazul în care vrea să-l folosească în meciul direct dintre cele două formații.

”În meciul direct nu știu dacă voi putea juca, e o clauză, trebuie să plătească bani, o să-mi susțin echipa să câștige. În Cluj, toată lumea e cu Universitatea.

Alex Chipciu nu va juca împotriva CFR-ului. Are clauză specială în contract 1

Mi-am luat la revedere, am colegi cu care am avut relații foarte bune. Nu mai contează lucrurile astea, contează ce vom face aici

Am schimbat partea orașului. A contat că m-a vrut foarte mult U Cluj și am vrut să plec de CFR.

Toată lumea are ambiții, sunt ambiții mari. Nu trebuie să fie presiune. Important e ca echipa să se stabilizeze în Liga 1. Se poate ajunge oriunde, în fotbal nu știi. Nu trebuie să-ți faci mare dezamăgirea”, a declarat Alex Chipciu, citat de digisport.ro.

Pentru că nu se mai afla în vederile lui Dan Petrescu în Gruia, Alex Chipciu ar fi renunțat la nu mai puțin de 250.000 de euro pentru a semna cu U Cluj, rivala din oraș a CFR-ului.

CFR Cluj rămâne, astfel, fără cel mai bine plătit jucător din lot. Alex Chipciu câștiga lunar 30.000 de euro și deținea supremația la acest capitol în Liga 1, la egalitate cu Florin Tănase.

error: Content is protected !!