Chipciu rămâne la Cluj. A semnat cu Universitatea

Updated on iunie 24, 2022 Alexandru Chipciu, 33 de ani, s-a despărțit de CFR și va juca în sezonul următor la U Cluj.

Chipciu a semnat cu U Cluj pe un an! Diseară va fi prezent la antrenament, iar mâine pleacă în cantonament cu echipa, transmite gsp.ro.

Chipciu rămâne la Cluj. A semnat cu Universitatea 1

U Cluj i-a mai adus în această vară pe Baravykas (UTA), Ov. Bic (U Craiova), Briceag (FC Voluntari), Ad. Bălan (Rapid), Pițian (Chindia) și Florin Purece (Farul).

După doi ani și jumătate petrecuți la CFR Cluj, Alexandru Chipciu se desparte de campioana României, a anunțat miercuri președintele clubului, Cristi Balaj. Acordul privind rezilierea a fost confirmat pentru GSP și de apropiați ai fotbalistului.

Alexandru Chipciu a adunat 76 de apariții în tricoul celor de la CFR Cluj, pentru care a contribuit decisiv la 11 goluri: de 6 ori a înscris, de alte 5 ori a oferit ultima pasă.

Cea mai bună perioadă a avut-o la FCSB, 169 de meciuri, 34 de goluri, 38 de pase decisive și 3 titluri.

Suma imensă la care renunță pentru a pleca de la CFR Cluj

Potrivit sport.ro, Chipciu a renunțat la cei peste 250.000 de euro pe care-i solicita pentru a-și rezilia contractul cu CFR și a acceptat o sumă mult mai mică.

CFR Cluj rămâne, astfel, fără cel mai bine plătit jucător din lot. Alex Chipciu câștigă lunar 30.000 de euro și deține supremația la acest capitol în Liga 1, la egalitate cu Florin Tănase.

La finalul sezonului, fotbalistul cu cel mai mare salariu din România era Runar Sigurjonsson, remunerat lunar cu 38.000 de euro, care s-a despărțit de CFR Cluj.

error: Content is protected !!