(Video) Cluj: Au început demolările pentru un nou drum între cartierele Grigorescu, Mănăștur și Zorilor

Updated on iunie 22, 2022 Au început demolările în cadrul proiectului de modernizare Calea Moților – Calea Mănăștur – Strada Uzinei Electrice – Strada Oțetului – Strada Mărginașă. Constructorul lucrează deja la demolarea primelor case ce urmează să facă loc unui nou podeț peste Canalul Morii.

Străpungerea Calea Mănăștur – Strada Uzinei Electrice are rolul de a lega mai bine trei cartiere ale orașului: Grigorescu – Mănăștur – Zorilor.

(Video) Cluj: Au început demolările pentru un nou drum între cartierele Grigorescu, Mănăștur și Zorilor 1

Viceprimarul Dan Tarcea a confirmat miercuri pentru monitorulcj.ro că au demarat lucrările de demolare a unor imobile în cadrul proiectului de modernizare a Căii Mănăștur și a străzilor adiacente.

Prin acest proiect, municipalitatea își propune realizarea unui un nod rutier în zona de vest a orașului, unde se va intersecta circulația dinspre Mănăștur și Centru, cu cea dinspre Grigorescu și Zorilor.

Este vorba despre intersecția din apropierea centrului comercial Platinia, care va fi reconfigurată. Pentru aceasta, se va amenaja un nou pod peste Canalul Morii care va lega strada Oțetului de Uzinei Electrice, facilitând accesul în cartierul Grigorescu a mașinilor care vin dinspre Zorilor.

error: Content is protected !!