Cluj. Emil Boc anunță noi parcări sigure pentru biciclete. „Tariful anual este de 53 lei”

Updated on iunie 22, 2022 150 de locuri sigure pentru parcarea bicicletelor au fost date în folosință săptămâna trecută. Cele 3 containere securizate pentru parcarea bicicletelor se află în următoarele amplasamente:

– Mureșului 58-60 (50 locuri)
– Aurel Vlaicu 60 (50 locuri)
– Parking Hașdeu (50 locuri)

Cluj. Emil Boc anunță noi parcări sigure pentru biciclete. „Tariful anual este de 53 lei” 1

Containerele sunt independente din punct de vedere energetic fiind dotate cu panouri fotovoltaice, regulatoare de încărcare, invertoare și acumulatori. Accesul în rastele se face cu carduri de proximitate. Valoarea investiției este de 574.223 lei.

Dotări pentru siguranța bicicletelor:
– camera de supraveghere video
– echipamente de stocare a imaginilor video
– corpuri de iluminat led cu senzori crepusculari
– yala electromagnetica
– cititor carduri de proximitate

Cluj. Emil Boc anunță noi parcări sigure pentru biciclete. „Tariful anual este de 53 lei” 2 Cluj. Emil Boc anunță noi parcări sigure pentru biciclete. „Tariful anual este de 53 lei” 3

„Locurile de parcare sunt alocate în conformitate cu HCL 412/2020 cu modificările și completarile ulterioare, tariful anual fiind 53 lei.

„Parcări sigure pentru biciclete” este un proiect propus și votat de clujeni în cadrul procesului de bugetare participativă. Municipalitatea are în vedere astfel de soluții și pentru alte amplasamente din oraș”, anunță primarul Emil Boc.

Cluj. Emil Boc anunță noi parcări sigure pentru biciclete. „Tariful anual este de 53 lei” 3 Cluj. Emil Boc anunță noi parcări sigure pentru biciclete. „Tariful anual este de 53 lei” 5

error: Content is protected !!