Ce i-a spus Dan Petrescu lui Jefte Betancor la prima întâlnire

Updated on iunie 20, 2022 Jefte Betancor a dezvăluit ce i-a spus Dan Petrescu la prima întâlnire, după transferul la CFR Cluj. Al doilea cel mai bun marcator din sezonul trectut, Jefte Betancor a ajuns la campioană pentru 300.000 de euro. Farul păstrează 20% dintr-un eventual viitor transfer.

În plus, dacă echipa campioană va reuși să intre în grupele Champions League, clujenii vor fi nevoiți să vireze încă 250.000 de euro în conturile Farului, iar prezența în grupele Europa League o va costa pe CFR 150.000 de euro, informează Prosport.

Ce i-a spus Dan Petrescu lui Jefte Betancor la prima întâlnire 1

Jefte Betancor a dezvăluit ce i-a spus Dan Petrescu la prima întâlnire

”Sunt foarte fericit că am lucrat alături de Hagi, iar acum cu Dan Petrescu, pentru că sunt două legende aici în România.

Prima întâlnire cu Dan Petrescu a fost foarte bună, mi-a spus că trebuie să muncesc și să marchez goluri, asta e important să câștigăm. Mi-ar plăcea să fiu golgheter, ăsta e obiectivul meu”, a declarat Jefte, citat de digisport.ro.

Întrebat ce l-a făcut să vină la CFR, Jefte Betancor a fost ferm: ”Pentru că e cea mai bună echipă din România. În ultimii cinci ani a fost campioană, e un oraș tare frumos și atunci ce echipă mai bună puteam alege ca să continui să progresez?”.

În ultimul sezon, singurul petrecut la Farul, club care l-a adus de la FC Voluntari, Jefte Betancor a marcat de 16 ori în cele 35 de meciuri de campionat jucate.

error: Content is protected !!