CFR Cluj are oferte pentru 4 dintre titulari. Cine mai pleacă de la campioană

Updated on iunie 19, 2022 CFR Cluj, campioana Ligii 1 în ultimele cinci sezoane, s-a despărțit de 11 jucători în această vară, iar lista plecărilor nu s-a închis.

Până acum, au plecat de la echipa pregătită de către Dan Petrescu: Otto Hindrich (Kisvarda), Runar Mar Sigurjonsson (liber), Rareş Ispas (liber), Daniel Paraschiv (liber), Billel Omrani (liber), Mateo Susic (liber), Kristian Dimitrov (revine la Hajduk Split), Cristi Neguţ (revine la Chindia Târgovişte), Rachid Bouhenna (FCSB), Florin Ștefan și Valentin Costache (transferați la Rapid).

CFR Cluj are oferte pentru 4 dintre titulari. Cine mai pleacă de la campioană 1

CFR Cluj are oferte importante pentru fundașul Andrei Burcă (29 de ani), mijlocașii Claudiu Petrila (21 de ani) și Nana Boateng (28 de ani), precum și pentru atacantul Gabriel Debeljuh (25 de ani).

“Pot să spun că am cheltuit mai mult decât am încasat în această vară, chiar dacă am vândut jucători. În schimb, transferurile importante nu le-am validat. Nu ne-am dat acordul să plece în acest moment Petrila, Debeljuh, Burcă, Boateng, jucători care au oferte substanțiale. Considerăm că încă sumele care ne-au fost oferite nu sunt reale în raport cu valoarea jucătorilor. Orice se poate întâmpla, perioada de transferuri e lungă, până la 5 septembrie”, a spus Cristi Balaj, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

CFR Cluj a transferat șase jucători în această vară: Christopher Braun (fundaș dreapta, de la FC Botoșani), Karlo Brucic (fundaș stânga, de la FC Koper), Karlo Muhar (mijlocaș, de la Lech Poznan), Vito Hammershoy-Mistrati (mijlocaș, de la Randers), Denis Kolinger (fundaș central, de la Velje BK), Jefte Betancor (atacant, de la Farul Constanța).

error: Content is protected !!