(Foto) Mircea Bravo cununat de Emil Boc. Imagini de la nunta

Updated on iunie 17, 2022 Vloggerul Mircea Bravo s-a căsătorit ieri cu aleasa inimii sale. Cununia celebrului creator de pe rețelele de socializare a fost oficiată de primarul Emil Boc, cel care i-a fost și profesor.

Cununia a avut loc la foișorul din Parcul Central.

(Foto) Mircea Bravo cununat de Emil Boc. Imagini de la nunta 1 (Foto) Mircea Bravo cununat de Emil Boc. Imagini de la nunta 2

Tânăra cu care Mircea Bravo s-a căsătorit este originară din Bistrița, iar diferența de vârstă dintre ei este de 8 ani. Iubita și proaspăta soția lui Mircea Bravo este cadru universitar, dar acesta s-a ferit să o expună public, informează fanatik.ro.

De la petrecere nu lipsit nici bunicadin Chinteni, Tanti Lenuța (75 de ani), femeia care este adesea prezentă și în clipurile pline de umor pe care Mircea le distribuie pe contul personal de Youtube.

Mircea Bravo a anunţat că se va căsători, sâmbăta trecută,  în timpul discursului său ca ambasador de la lansarea traseului Via Transilvanica din Bistriţa.

„Nu vreau să vă spun că Bistriţa e bun sau că e rău, nu cred nici în patriotismul că românii-s cei mai tari, dar acum în Cluj, dacă te uiţi în orice domeniu: cultural, evenimente, sportiv, bistriţenii-s cei mai tari!

Eu sunt mândru că sunt bistriţean, în fiecare an mă îndrăgostesc tot mai tare de judeţul ăsta, de oraşul Bistriţa, mi se pare super mişto, cu oameni de bun simţ şi, ca urmare, mi-am şi găsit o fată din Bistriţa, cu care o să mă căsătoresc săptămâna viitoare”, a spus Mircea Bravo.

(Foto) Mircea Bravo cununat de Emil Boc. Imagini de la nunta 3 (Foto) Mircea Bravo cununat de Emil Boc. Imagini de la nunta 4 (Foto) Mircea Bravo cununat de Emil Boc. Imagini de la nunta 5

Mircea Bravo a trecut prin clipe grele înainte de faimă

Înainte de faimă, Mircea Bravo a trecut prin clipe foarte grele. Vloggerul spunea că nu avea bani să meargă la dentist și drama lui a fost chiar mai mare după ce, în urma unei pățanii de la mare, a rămas fără un dinte.

„Mi-am pierdut un dinte acum vreo șase ani. Am stat știrb până mi-am făcut bani din Internet și din toate astea. Nu aveam bani de dentist. Acum mi-am pus dintele și aparatul dentar.

Deci vreo șase ani am stat fără un dinte, pe care l-am pierdut la o beție la mare, la Mamaia. Ar fi tare să-l mai găsesc acum să-l fac medalion, să-l pun la gât!”, spunea Mircea Bravo

error: Content is protected !!