Alex Chipciu vrea o sumă uriașă de bani pentru a pleca de la CFR Cluj

Updated on iunie 14, 2022 CFR Cluj încearcă să își restructureze lotul. Campionii vor să scape de mai mulți jucători care nu s-au impus. Printre aceștia se află și Alex Chipciu.

Conducătorii din Gruia au mai încercat să renunțe la Chipciu, doar că de fiecare dată acesta a avut sprijin. Mai întâi în Marian Copilu, cu care este prieten apropiat și apoi în antrenor.

Alex Chipciu vrea o sumă uriașă de bani pentru a pleca de la CFR Cluj 1

În această vară, oficialii clujenilor au primit și OK-ul lui Dan Petrescu, cel care l-a utilizat doar 102 minute în tot play-off-ul pe fotbalistul ajuns la 33 de ani.

Din momentul în care Dan Petrescu a acceptat să plece Chipciu, șefii din Gruia au început negocierile cu fotbalistul, pentru ruperea angajamentului de comun acord. Doar că mijlocașul nu vrea să se despartă așa ușor de CFR, cu toate că nu joacă atât cât și-ar dori. Prosport a aflat prețul despărțirii.

Se pare că Alexandru Chipciu nu mai are cel mai bun salariu din Liga 1. Asta din iarnă, când a acceptat să-și renegocieze angajamentul și a semnat un contract diminuat la 21.000 de euro pe lună.

Ținând cont de faptul că mai are un an de contract cu CFR, fotbalistul le-a comunicat oficialilor echipei că este de acord cu încetarea colaborării, în condițiile în care i se achită echivalentul a 6 salarii.

Asta ar însemna 126.000 de euro și ar fi și în avantajul CFR-ului, care nu i-ar mai plăti 12 salarii lui Chipciu. Doar că Neluțu Varga nici nu vrea să audă de o asemenea sumă și oficialii clujenilor i-au transmis că sunt dispuși să-i achite maxim două salarii în avans, pentru a rupe contractul.

error: Content is protected !!