Video. Parodia unui actor clujean, după ce podul din Neamț s-a prăbușit: „Nu va mai trece maşină, nici tren/C-a fost betonul cu polistiren”

Updated on iunie 12, 2022 Actorul clujean Adrian Cucu a înregistrat varianta parodiată a cântecelului „Podul de piatră”, dedicată preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene.

Reabilitat acum o jumătate de  an, podul de la Luţca, judeţul Neamţ, s-a prăbuşit, joi, în timp ce-l traversau două maşini. Un autocamion şi o autoutilitară au fost surprinse în zonă, unul dintre şoferi ajungând la spital.

Video. Parodia unui actor clujean, după ce podul din Neamț s-a prăbușit: „Nu va mai trece maşină, nici tren/C-a fost betonul cu polistiren” 1

Incidentul cu podul de la Luţca l-a inspirat pe jurnalistul clujean Adrian Ardelean să scrie o parodie la cunoscutul cântecel „Podul de piatră”, informează adevarul.ro.

Cunoscutul actor clujean Adrian Cucu, de la Teatrul Naţional, care face parte din echipa de comedianţi EpicShow, s-a filmat în timp ce interpreta parodia.

„Podul de piatră s-a dărâmat,

Chiar de Arsene l-a garantat.

Vor face altul pe râu în jos

Pe banii noştri, c-aşa-i frumos.

Podul de piatră s-a dărâmat,

Treaba de c..a, banii s-au luat.

Nu va mai trece maşină, nici tren,

C-a fost betonul cu polistiren.”

Podul de la Neamț avea polistiren în structura de rezistență și fier mâncat de rugină

Podul prăbușit în județul Neamț este verificat de anchetatori, iar pe fir au intrat și procurorii DNA, care suspectează fapte de corupție.

La fața locului, conform Antena 3, în structurile dărâmate ale podului se vede polistiren și fier foarte vechi, mâncat de rugină.

Podul de la Luțca a fost redeschis în urmă cu 8 luni, iar la acel moment, președintele CJ Neamț dădea asigurări că acest pod va rezista zeci de ani.

error: Content is protected !!