CFR Cluj a realizat primele 2 transferuri

Updated on iunie 8, 2022 CFR Cluj a reușit să ajungă la o înțelegere cu doi jucători foarte interesanți, care în ultimul an au evoluat cu echipele lor în grupele Conference League.

Aceștia sunt danezul Vido Hammershoy-Mistrati (29 de ani) care a evoluat la Randers, chiar împotriva campioanei României, și croatul Karlo Muhar (26 de ani), care a îmbrăcat tricoul celor de la CSKA Sofia, informează digisport.ro.

CFR Cluj a realizat primele 2 transferuri 1

Cine sunt cei doi jucători transferați de CFR Cluj!

Danezul Vito Hammershoy-Mistrati este un mijlocaș ce deține dublă cetățenie daneză și italiană. A fost căpitanul celor de la Randers în ultimul sezon, în care a bifat 45 de meciuri în toate competițiile, 10 goluri (2 dintre ele în Conference League) și 4 pase decisive.

În cariera sa, Hammershoy-Mistrati a mai evoluat pentru Naestved, HB Koge, Lyngby, Helsingor și Hobro, până să ajungă la Randers, în 2019.

Este cotat pe Transfermarkt.de la 800.000 de euro

Karlo Muhar este un mijlocaș închizător, produs al academiei de fotbal de la Dinamo Zagreb. A evoluat în 36 de meciuri sezonul trecut (5 în grupele Conference League) și a marcat 2 goluri (ambele în campionat).

A evoluat de-a lungul timpului la NK Valika Mlaka, Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Inter Zapresic, Lech Poznan, Kayserispor, până să ajungă la CSKA Sofia în vara lui 2021, sub formă de împrumut, de la Lech Poznan.

Este cotat de Transfermarkt.de la 600.000 de euro.

error: Content is protected !!