Dan Petrescu îi ceartă pe patronii de restaurante din Cluj: O dată nu am avut o masă gratis!

Updated on iunie 1, 2022 Dan Petrescu s-a relaxat după câștigarea unui nou campionat cu CFR Cluj participând la podcast-ul „Da Bravo” al lui Mihai Bobonete.

Petrescu a declarat că nu se consideră apreciat. A explicat și de ce: „Românii nu știu să aprecieze, te bagă în seamă abia după ce mori. Am fost cu actuala soție la Londra, am participat la un turneu cu Chelsea old boys. A văzut că mă știe toată lumea. Un homeless și-a dat haina jos și m-a luat în brațe: «SuperDan, nu se poate așa ceva!». Mie, unuia, mi s-a făcut pielea de găină.

Dan Petrescu îi ceartă pe patronii de restaurante din Cluj: O dată nu am avut o masă gratis! 1

Tot așa, am fost la un restaurant, Scalini, cel mai bun din Londra, n-am plătit nimic, plăcerea lor! Mi-am luat cea mai scumpă valiză, la fel. La noi? Niciodată! Doar înjurături.

De zece ani merg la același restaurant, o dată nu am avut o masă gratis! O geantă, nimic… Nu știm să apreciem valorile, pe Hagi, Nadia, Năstase, Țiriac”, s-a plâns tehnicianul campioanei, potrivit GSP.

Dan Petrescu este superstițios: „Am superstiții… Nu trebuie să văd o mireasă. Să nu-mi dea unul mesaj sau să mă sune de la echipa adversă! Să nu dea autocarul cu spatele: «Mă, lasă-mă aici, dracu”!». Să nu treacă o pisică neagră prin fața mea. Dacă am avut adidași sau o bluză când am câștigat, nu mai ies din ele. Când scriu echipa cu roșu, depinde de pixul cu care scriu”

error: Content is protected !!