Rareș, studentul de 10 de la UBB Cluj, a câștigat show-ul One True Singer și premiul de 50.000 de euro

Updated on mai 29, 2022 S-a aflat numele marelui câștigător One True Singer, odată cu difuzarea celui de-al zecelea episod pe platforma HBO Max, pe 27 mai 2022. Cel care a obținut marele premiu și un contract cu Global Records este Rareș Mariș, unul dintre cei mai versatili artiști din primul sezon al acestui reality-show.

Rareș Mariș a fost student de 10 la Drept UBB, informează clujust.ro.

Rareș, studentul de 10 de la UBB Cluj, a câștigat show-ul One True Singer și premiul de 50.000 de euro 1

Numele lui nu este unul complet străin de media. Rareș, azi în vârstă de 22 de ani, a mai apărut într-un concurs muzical în urmă cu 8 ani. Mai exact, în 2014, când avea doar 14 ani, a fost una dintre vedetele emisiunii lui Dan Negru. Este vorba de producția Next star de la Antena 1.

Rareș a crescut între timp și a țintit mai mult. Dacă în 2014 câștigase un premiu de consolare la Next star, cel de popularitate, interpretând atunci melodia „Halo” a lui Beyonce, de data aceasta și-a adjudecat chiar trofeul One True Singer.

Rareș a intrat, așadar, în posesia premiului de 100.000 de euro. Acesta e împărțit în felul următor: 50.000 se duc direct în contul lui, iar cealaltă sumă reprezintă valoarea contractului cu Global Records, cea mai importantă casă de producție muzicală din România și de peste hotare.

„Confetti, nu mai vedeam nimic. Nu știu, guys… Băi, ne-am chinuit super-mult. Indiferent că am ieșit din primul episod sau că am câștigat, A fost mega-mega greu. Pentru asta îi felicit pe toți colegii mei. Vă mulțumesc încă o dată. Vă iubesc”, au fost cuvintele lui Rareș după ce a câștigat One True Singer, citat de fanatik.ro.

One True Singer este unul din cele mai urmărite show-uri online, un adevărat fenomen în rândul adolescenților. Concursul a fost realizat sub formă de reality-show, mai mulți tineri dornici să facă muzică fiind închiși într-o casă și supuși unor probe grele în fiecare episod pentru a merge mai departe.

error: Content is protected !!