Emil Boc respinge ideea fuziunii dintre “U” și CFR: “În acest oraș au loc ambele echipe așa cum e la Milano, Roma sau Manchester”

Updated on mai 27, 2022 Primarul Emil Boc a comentat declarația președintelui Consiliului Județean, Alin Tișe, care a spus că în Cluj ar trebui să existe o singură echipă de fotbal, potențial mai puternică.

Emil Boc anunță că o astfel de inițiativă nu poate fi dusă la capăt. Edilul consideră că orașul se poate bucura de ambele cluburi și a oferit mai multe exemple europene în acest sens, precum Milano sau Roma.

Emil Boc respinge ideea fuziunii dintre “U” și CFR: “În acest oraș au loc ambele echipe așa cum e la Milano, Roma sau Manchester” 1

”Punctul meu de vedere este cunoscut de multă vreme. Nu mi-am propus să îi fac pe U-iști CFR-iști și invers. E loc pentru ambele echipe, așa cum e la Milano, Roma sau Manchester. Clujul nu are nicio problemă în a avea două echipe.

CFR-ul are respectul și admirația noastră. I-am sprijinit în măsura în care putem în condițiile clubului și ale performanțelor pe care le are. CFR-ul este un bun al nostru, m-am bucurat că titlul a rămas la Cluj. În acest oraș au loc ambele echipe.

Sunt convins că domnul Tișe nu a avut în vedere nimic negativ. În Cluj noi nu suntem unii împotriva altora. Eu susțin Universitatea Cluj, e echipa orașului, dar nu spun că CFR-ul nu merită apreciere”, a spus Boc, citat de Ziua de Cluj.

„Da. Să decidă comunitatea!
Da. Să decidă dacă dorește una, două sau mai multe echipe în Liga 1!
Da. Să decidă comunitatea dacă suporterii, istoria, tradiția, palmaresul, performanța, infrastructura, finanțarea pot fi puse împreună pentru performanță superioară!

Da. Să decidă comunitatea, care vrea în majoritatea ei performanță, dacă Champions League este o țintă posibilă cu una sau cu mai multe echipe ale Clujului.
Da. Să decidă comunitatea dacă cele două echipe U și CFR să continue ca în prezent sau Clujul să aibă o singură echipă care să adune tot ce au ca valori incontestabile cele două echipe.
Da. Comunitatea să decidă dacă acest lucru este posibil sau nu va fi posibil niciodată.
Da. Comunitatea să decidă!

P.S. Modalitățile juridice în care se pot face aceste lucruri sunt diverse.
Nu am propus desființarea uneia sau alteia.
Nu am propus în text una sau alta, pentru că, nu-i așa ….comunitatea poate decide asta.
Diferite organe ale unora introduse în diferite părți ale corpului, demonstrează mai mult ca niciodată nevoia de a se discuta onest, cinstit despre anumite subiecte ale comunității clujene!
Nici acest lucru nu este obligatoriu.
Este doar un punct de vedere care nu obligă pe nimeni la nimic”, a scris pe Facebook Alin Tișe în urmă cu câteva zile.

error: Content is protected !!