Ciprian Deac, un exemplu pentru fotbaliștii români. „Mulți dintre colegii mei au intrat în vacanță. Eu o să am timp de toate vacanțele din lume după ce mă las”

Updated on mai 23, 2022 Ciprian Deac și Claudiu Petrila au fost singurii jucători de bază ai CFR-ului care au evoluat din primul minut contra celor de la FCSB. Decarul ardelenilor și-a făcut simțită prezența, reușind o centrare perfectă din corner la singurul gol al campioanei, înscris de Dimitrov.

La final, Deac le-a transmis indirect un mesaj colegilor săi care au preferat să intre în vacanță decât să joace în ultima etapă și a vorbit despre o eventuală convocare la echipa națională, transmite Digisport.ro.

ciprian deac

”Mă bucur de fiecare meci, pentru mine fiecare meci e o sărbătoare. Mă bucur în fiecare zi de antrenamente, de fotbal. Simt în continuare motivație și bucurie. A fost o sărbătoare, un joc frumos. Și pentru ei, a venit multă lume, nu mai aveau nimic de pierdut. Mulți dintre colegii mei au intrat în vacanță.

Eu o să am timp de toate vacanțele din lume după ce mă las. Nu vreau doar să fiu la număr pe teren, vreau să ajut echipa. Era clar că am venit să obținem punct sau puncte. Atât s-a putut. Nu cred că am făcut un joc slab. Nu am jucat cu rezervele, am jucat cu cei care au evoluat mai puțin. La CFR, ca să fii titular, trebuie să muncești o săptămână întreagă.

La un moment dat, ne întrebam ce să facem pentru că legau victoriile (n.r.- FCSB), la fel și Craiova. A fost un campionat frumos, disputat și per total noi am meritat pentru că am intrat în play-off cu 14 puncte diferență. Eu tot timpul am spus că la echipa națională sunt jucători mult mai buni decât mine, mai tineri.

Sincer, nu mai sper și-i las pe jucătorii mai tineri care pot ajuta mai mult echipa națională. Nu sună ca o retragere, dar mie-mi place să fiu realist. Nu! (n.r.- dacă ar fi meritat o convocare la națională)”, a declarat Ciprian Deac.

error: Content is protected !!