Video Cluj. Sărbătoare mare pentru o pompă și o conductă. „Se binecuvântează lucrarea cu apă sfinţită.”

Updated on mai 18, 2022 Recepţia unei lucrări de canalizare şi apă a fost transformată într-o festivitate la care au participat mai marii județului Cluj.

Recepţia lucrărilor de extindere şi reabilitare din fonduri europene a reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare din Dej şi din două comune. Motiv de laudă pentru mai marii judeţului: prefectul, preşedintele şi vicepreşedintele consiliului judeţean, primarul oraşului Dej, şi alţi reprezentanţi de la diferite instituţii din judeţ. Au luat cuvântul şi s-au felicitat între ei, scrie observatornews.ro.

Video Cluj. Sărbătoare mare pentru o pompă și o conductă. „Se binecuvântează lucrarea cu apă sfinţită.'' 1

Alin Tişe, președinte CJ Cluj: Aş începe şi eu prin a mulţumi şi a felicita totodată pe actorii principali ai acestei reuşite.

Călin Neamţu, Director Compania de apă: Aduc mulţumiri consiliului judeţean Cluj, asociaţiei de dezvoltare, a tuturor primăriilor care ne-au sprijinit în acest program.

Morar Costan, primar Dej: E momentul să mulţumesc tuturor celor care au fost implicaţi pentru sprijinul în aceste proiecte.

Întregul proiect datează din 2014 şi vizează dezvoltarea infrastructurii de apă din județele Cluj și Sălaj. Astăzi s-a inaugurat însă doar o mică parte din el. Nu e pentru prima dată când autorităţile locale sărbătoresc micile investiţii ca pe vremea comunismului. Luna trecută, primul contor de gaze al comunei Frumuşica din Botoşani a fost sfințit de şase preoți.

‘Se binecuvântează lucrarea aceasta cu apă sfinţită. În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh.”

error: Content is protected !!