CFR Cluj nu mai are loc la masa bogaților. Doar 6 locuri mai sunt disponibile în grupele Champions League

Updated on mai 17, 2022 CFR Cluj a câștigat titlul de campioană în Liga 1 și va reprezenta România în preliminariile UEFA Champions League, însă misiunea grupării din Gruia de a accede în grupele competiției este dificilă.

Se știu deja 23 de echipe din cele 32 care vor evolua în grupele UEFA Champions League.

CFR Cluj nu mai are loc la masa bogaților. Doar 6 locuri mai sunt disponibile în grupele Champions League 1

Manchester City, Liverpool și Chelsea (Anglia), Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid și Sevilla (Spania), AC Milan, Inter, Napoli și Juventus (Italia), Bayern, Borussia Dortmund, Leverkusen și Leipzig (Germania), PSG (Franța), Ajax (Olanda), Porto și Sporting (Portugalia), Salzburg (Austria), Șahtior Donețk (Ucraina), Celtic (Scoția) și Club Brugge (Belgia) sunt echipele calificate deja în grupele UCL.

Mai rămân așadar doar nouă poziții dintre care trei vor fi ocupate de echipa clasată pe locul patru în Premier League, iar bătălia se dă între Tottenham și Arsenal, ocupanta poziției secunde din Ligue 1, Monaco, Marseille sau Rennes, și câștigătoarea UEFA Europa League, Rangers sau Eintracht Frankfurt.

Astfel, echipele din preliminariile Champions League se bat pentru șase locuri la ”masa bogaților”. Misiunea lui CFR Cluj este dificilă. Dacă în primele două tururi preliminare echipa lui Dan Petrescu va fi cap de serie, lucrurile se vor ”înrăutăți” mai departe când intră în scenă formații precum Olympiacos sau Dinamo Zagreb, informează Digisport.ro.

Gruparea din Gruia va evolua în sezonul viitor în preliminariile UEFA Champions League, unde va intra încă din turul 1.

CFR Cluj va intra în “focuri” la începutul lunii iulie. Partidele din turul 1 preliminar al UEFA Champions League sunt programate pe 6/7 și 13/14 iulie.

Posibilele adversare ale CFR-ului în turul 1 preliminar din UEFA Champions League:
Zrinjski Mostar (Bosnia)
Shakhtyor Soligorsk (Belarus)
Sutjeska Niksic (Muntenegru)
KI Klaksvik (Insulele Feroe)
Lech Poznan (Polonia)
Hibernians (Malta)
Tobol (Kazakhstan)
Shkupi (Macedonia)
RFS (Letonia)
Dinamo Batumi (Georgia)
Tirana (Albania)
Balkani (Kosovo)

error: Content is protected !!