Descoperă locul neștiut, de o frumusețe ireală, de lângă Cluj Napoca. Nu ai crede că e în România

Updated on aprilie 26, 2022 Pe lacul Tarnița din județul Cluj se află una dintre cele mai frumoase și interesante locații din România. Un centru recreațional în mijlocul naturii, pe malul Lacului Tarnița, de lângă Cluj , cu restaurant, bar și închirieri de bărci electrice, deschis tot timpul anului.

,,Villake by the Lake’’ este conceput ca un mic sat plutitor, cu domuri ireal de pitorești, mai ales la lăsarea serii când sunt luminare, aflate pe un poton de lemn, unde poți lua cina și poți admira culorile apusului reflectându-se în apă.

Descoperă locul neștiut, de o frumusețe ireală, de lângă Cluj Napoca. Nu ai crede că e în România 1

Pe lângă mâncarea tare bună, dacă vii aici trebuie să știi că poți face și alte activități. Te poți plimba cu bicicleta electrică pe lac, poți face plajă dacă vremea este bună, te poți răsfăța cu un pahar de vin fiert sau poți face drumeții în pădurea de pe marginea lacului”, scriu cei de la Călător în Bascheți.

Locația este deschisă doar sâmbăta și duminica de la ora 12 până la 20, accesul se face pe bază de programare, și este disponibilă pentru evenimente private și teambuildinguri în timpul săptămânii.

Descoperă locul neștiut, de o frumusețe ireală, de lângă Cluj Napoca. Nu ai crede că e în România 2 Descoperă locul neștiut, de o frumusețe ireală, de lângă Cluj Napoca. Nu ai crede că e în România 3

error: Content is protected !!