„Clujul își prețuiește seniorii”. Emil Boc a premiat 90 de cupluri care sărbătoresc „Nunta de aur”

Updated on aprilie 13, 2022 90 de cupluri clujene care aniversează 50 de ani de căsnicie neîntreruptă au fost premiate marți, în cadrul unei ceremonii, de primarul Emil Boc.

Edilul oraşului le-a oferit o diplomă şi suma de 1.000 de lei tuturor celor care au sărbătorit „Nunta de aur”.

„Clujul își prețuiește seniorii”. Emil Boc a premiat 90 de cupluri care sărbătoresc „Nunta de aur” 1

„Clujul își prețuiește Seniorii: ceremonie de premiere a cuplurilor clujene care sărbătoresc 50 ani de căsătorie neîntreruptă

Astăzi, la Centrul de Cultură Urbană Casino a avut loc prima ceremonie a anului pentru aniversarea „Nunții de Aur”. Am avut din nou plăcerea de a premia, în numele comunității noastre, 90 de cupluri clujene cu ocazia aniversării a 50 ani de căsătorie.

Primăria Cluj-Napoca acordă fiecărui cuplu care împlinește 50 ani de căsătorie neîntreruptă un premiu simbolic, în valoare de 1.000 lei, o diplomă aniversară, o floare și un pahar de șampanie în semn de recunoștință pentru modelul pe care îl oferă generațiilor viitoare.

„Clujul își prețuiește seniorii”. Emil Boc a premiat 90 de cupluri care sărbătoresc „Nunta de aur” 2 „Clujul își prețuiește seniorii”. Emil Boc a premiat 90 de cupluri care sărbătoresc „Nunta de aur” 3 „Clujul își prețuiește seniorii”. Emil Boc a premiat 90 de cupluri care sărbătoresc „Nunta de aur” 4

La mulți ani și multă sănătate tuturor!”, a transmis primarul Emil Boc.

error: Content is protected !!