Cluj. Chirie de doar 120 de euro pentru o garsonieră! „Poate metroul nu e chiar pe sub bloc dar nici la alții nu-i”

Updated on aprilie 1, 2022 Un anunț imobiliar atipic pentru piața din Cluj Napoca a fost postat pe Facebook. Proprietarul unei garsoniere din Mănăștur cere o sumă normală pentru închirierea locuinței.

„Nu are centrală, nu are loc de parcare, nici beci și nici pretenții de lux. Are, în schimb, condiții decente, baie cu gresie și faianță, hol, bucătărie, cameră, mobilă, frigider, mașină de spălat, balcon și e aproape de orice.

Cluj. Chirie de doar 120 de euro pentru o garsonieră! „Poate metroul nu e chiar pe sub bloc dar nici la alții nu-i” 1

Poate metroul nu e chiar pe sub bloc dar nici la alții nu-i. Chiria e rezonabilă (120 euro), garanția în funcție de posibilități, x 1 sau x 2.

Se acceptă animale doar dacă stau în acvariu”, a scris proprietarul în anunț, potrivit Cluj24.

Anunțul a fost apreciat de clujeni

Mulți oameni și-au arătat interesul față de ofertă, iar alții l-au felicitat pe clujean pentru anunțul de bun simț.

Prețul e chiar mai mult decât decent. Se cer pe astfel de garsoniere +200 euro.

Cluj. Chirie de doar 120 de euro pentru o garsonieră! „Poate metroul nu e chiar pe sub bloc dar nici la alții nu-i” 2

Referitor la centrală, eu am stat în chirie într-o garsonieră asemănătoare și iarna muream de cald. Acum, în propria garsonieră, nu mi-am pus centrală din aceleași considerente.

Iarna de multe ori las geamul rabatat. Plus că sunt și blocuri vechi, care au o izolație mult mai bună decât altele, părerea mea”, spune un utilizator în comentarii.

Alte persoane au avut aceeași părere: „un preț bun”, „respect”, „un preț de super bun simț” sunt doar câteva dintre reacțiile pozitive ale membrilor grupului.

Cluj. Chirie de doar 120 de euro pentru o garsonieră! „Poate metroul nu e chiar pe sub bloc dar nici la alții nu-i” 3 Cluj. Chirie de doar 120 de euro pentru o garsonieră! „Poate metroul nu e chiar pe sub bloc dar nici la alții nu-i” 4

O altă persoană l-a felicitat pe proprietar, exprimându-și convingerea că agenții imobiliari ar fi pus prețul de 350 de euro pentru garsonieră.

error: Content is protected !!