(Video) Cluj: Mega investiție de 45 de milioane de euro. O firmă din Suedia face sute de angajări

Updated on martie 18, 2022 Societatea WIP Industries, cu capital 100% suedez, investește în Parcul Industrial Câmpia Turzii peste 45 de milioane de euro într-un centru de producție în suprafață de 21.763 metri pătrați. Astfel, în prima fază, investitorul va angaja 200 de persoane.

În centrul de producție vor fi realizate componente pentru mobilier, în baza unui contract ferm, multianual, pe care societatea îl are cu IKEA.

(Video) Cluj: Mega investiție de 45 de milioane de euro. O firmă din Suedia face sute de angajări 1

„Investiție de 45 de milioane de euro în Municipiul Câmpia Turzii. Suntem bucuroși să vă anunțăm că astăzi, reprezentanții WIP Industries SRL au prezentat cea mai mare investiție privată din Municipiul Câmpia Turzii”, a transmis primarul Dorin Lojigan.

„Investiția demarată în Parcul Industrial Câmpia Turzii își va arăta primele efecte în luna septembrie a acestui an, când vor debuta primele angajări, urmând ca finalizarea halei de producție să aibă loc în luna martie a anului 2023.

Odată cu concesionarea parcelei de teren către WIP Industries, Parcul Industrial Câmpia Turzii a fost populat în totalitate. Prin intermediul investițiilor realizate pe platforma industrială din oraș, Câmpia Turzii a devenit un pol regional de dezvoltare în domeniul business”, a mai spus acesta.

error: Content is protected !!