Cluj: Arborii din jurul Bisericii Sf. Mihail au fost puși la pământ. „Ultimul petec verde din centrul Clujului a dispărut”

Updated on martie 11, 2022 Arborii din jurul Bisericii Sf. Mihail au fost puși la pământ, relatează un clujean pe grupul Clujul Civic. Acesta spune că arborii au fost tăiați cu autorizație, iar responsabil este preotul paroh.

„In gradina din jurul bisericii Sfantul Mihail taierile continua si azi dimineata cu arborii Tisa.

Am intrebat serviciul de spatii verzi din cadrul primariei, daca aceste taieri se fac legal si raspunsul a fost ca da, au primit autorizatiile pentru ca au investit milioane de euro in cladire.

Cluj: Arborii din jurul Bisericii Sf. Mihail au fost puși la pământ. „Ultimul petec verde din centrul Clujului a dispărut” 1 Cluj: Arborii din jurul Bisericii Sf. Mihail au fost puși la pământ. „Ultimul petec verde din centrul Clujului a dispărut” 2

Am sunat la parohie, unde persoana cu care am vorbit a spus ca si ea deplange arborii, dar nu poate da detalii, dar Tisa raman…

Am vorbit cu cei de pe santier si am aflat ca decizia de taiere apartine preotului paroh László Attila si ca s-a incercat convingerea acestuia sa renunte la taieri, dar degeaba.

Dupa Geniul din Carpati si vizionarul din Rachitele ne-am pricopsit si cu o fata bisericeasca care sa remodeleze Clujul”, a scris Csorba Béla pe grupul Clujul Civic.

„Se incarca pe camion ultimii brazi de langa biserica Sf. Mihail. Acum cateva zile, cand vremea era mai primaveratica, dimineata puteai auzi cantec de pasare. Acum s-a terminat. Brazii s-au taiat cate unul, incepand chiar de acum cativa ani, azi au fost “lichidati” ultimii. Fara prea mare vizibilitate, asa, cum se fac lucrurile necurate. Ultimul petec verde din centrul Clujului a disparut. Multumim parohiei Sf. Mihail!”, a mai scris acesta într-o postare anterioară.

error: Content is protected !!