Cluj vs București. Cât este benzina în această dimineață

Updated on martie 10, 2022 Clujul a fost blocat aseară după ce mii de șoferi au luat cu asalt benzinăriile din oraș, în urma unui zvon care indica faptul că prețul benzinei va crește foarte mult la miezul nopții.

Deși benzina este mai scumpă față de ieri, creșterea nu este atât de mare precum indicau zvonurile.

„7,45 la Lukoil, 7,65 Rompetrol, 7,64 Socar, unde îs ăia 10-11 lei? Mulțumim că ați blocat un oraș întreg ieri. Aveți grijă, se scumpesc cărțile de 10 ori”, a scris un clujean pe grupul Șoferi de Weekend Cluj.

Oameni buni stati la cozi, dar va rog credeti toate stirirle false cu 12 lei litru si stati la cozi, faceti plinu cu canistre cu tot ce puteti, ca sa creada benzinariile ca exista dintr-o data o cerere nebuna.
In cererea asta nebuna, care o sa se opreasca odata si odata, raman cu stocuri si apoi scade pretul”, a scris altcineva.

Media9 a făcut un tur pe la pompe în această dimineață și a făcut o listă cu prețul carburanților (cei mai ieftini din categorie):

OMV

diesel – 8,15
benzină – 7,99

Rompetrol

diesel – 7,70
benzină – 7,63

Mol

diesel – 8,95
benzină – 8,42

Oscar Florești

diesel – 8,19
benzină – 8,02

Lukoil (vă recomdăm insistent să nu cumpărați de la ruși, pentru că finanțați războiul care ne-a adus în această situație)

diesel – 7,95
benzină – 7,43

Daniel Zontea: Întrebare pentru un prieten: “Dacă am cumpărat aseară motorina la 10, 55 lei și astăzi e 7,95 lei, se mai poate face retur?”

Andi Cârlan: „MOL Barbu Văcărescu, București, 10.03.2022, 08:10
L.E. Nu am alimentat și nu am nevoie să alimentez săptămâna asta. Doar am trecut pe acolo și am făcut o poză. Mulțumesc de recomandări 🙂”
Cluj vs București. Cât este benzina în această dimineață 1

Moise Guran: „Există o aplicație făcută de autoritățile române – Monitorul Prețurilor, care îți dă în timp real prețurile, inclusiv la carburanți.
Aplicația nu funcționează pe desktop, ci doar pe mobil.
Cluj vs București. Cât este benzina în această dimineață 2

PS Modul în care televiziunile de știri din România funcționează se bazează pe confirmarea (ptr rating) a părerilor telespectatorilor. În vreme de război, oamenii sunt speriați, iar televiziunile fac același lucru – se isterizează și ele. Ceea ce rezultă este o spirală a isteriei între televizat și telespectator. Prostesc, urât și periculos! Cozi inutile la pașapoarte, cozi inutile la casele de schimb, cozi prostești la benzinării”.

error: Content is protected !!