Laurențiu Reghecampf, nervos pe Dan Petrescu: „Poate să spună ce vrea el. Să le dăm trofeul de acum!”

Updated on martie 6, 2022 Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la CSU Craiova, a avut o ieșire nervoasă când a fost întrebat despre șansele la titlu ale echipei sale.

„Nu e liniște, se vor înjumătăți punctele, Craiova arată bine și nu e departe. Poate să câștige toate punctele la cum joacă acum. Au un lot fantastic și sunt convins că se vor bate la titlu și ei. Au jucători foarte, foarte buni”, a fost declarația lui Dan Petrescu.

Laurențiu Reghecampf, nervos pe Dan Petrescu: „Poate să spună ce vrea el. Să le dăm trofeul de acum!” 1

Întrebat ce părere are despre șansele elevilor săi de a recupera, Reghecampf s-a enervat pe jurnaliștii prezenți la conferință.

„Eu nu vreau să discut ce spune Dan Petrescu. Poate să spună ce vrea el. Ei au un avantaj mare, au un confort. Dacă nu vor câștiga meciuri, atmosfera se va schimba repede.

Trebuie câștigate meciurile importante. Au un avantaj acum. Dacă vreți le dăm și trofeul de acum, dacă nu ne putem bate cu ei, să le dăm medalia de campioni și să fie sănătoși”, a declarat Laurențiu Reghecampf, citat de gsp.ro.

Lui Dan Petrescu îi este frică de Dinamo: “Sunt convins că va fi foarte, foarte greu”

În cursa pentru un nou titlu în Liga 1, Dan Petrescu nu acceptă niciun pas greșit din partea elevilor săi și este precaut indiferent de adversarul pe care îl întâlnește.

La finalul meciului de la Voluntari, Dan Petrescu a fost întrebat despre duelul cu Dinamo. “Bursucul” s-a arătat extrem de îngrijorat și consideră că ultimele transferuri făcute de Dinamo îi vor da bătăi de cap.

“Hai să fim serioși. Eu știu ce jucători are acum Dinamo. Am jucat cu Mediaş, au venit vreo patru jucători de acolo. Ce am făcut noi în meciul cu Mediaș? I-am bătut în minutul 90. Sunt convins că va fi foarte, foarte greu.”, a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Dinamo vine după un eșec în ultima etapă, scor 1-3 cu Sepsi, și ocupă locul 14 în clasament, cu 17 puncte acumulate în 29 de meciuri.

În tur, CFR Cluj a trecut la scor de neprezentare de Dinamo, 3-0, într-un meci disputat în “Ștefan cel Mare”.

error: Content is protected !!