„Ofertă de nerefuzat”. Neluțu Varga îi oferă lui Omrani un apartament în Cluj pentru a-l convinge să rămână la CFR

Updated on februarie 20, 2022 Contractul lui Bilel Omrani cu CFR Cluj expiră în această vară. Oficialii din Gruia încearcă să îl convingă pe fotbalist să rămână la Cluj, în timp ce Gigi Becali îl atrage la București cu 45.000 de euro salariu lunar și 400.000 de euro la semnătură.

Cristi Balaj spune că CFR i-a făcut o ofertă scrisă, ceea ce FCSB n-ar fi făcut și că fotbalistul n-ar alege o altă echipă din România.

„Ofertă de nerefuzat”. Neluțu Varga îi oferă lui Omrani un apartament în Cluj pentru a-l convinge să rămână la CFR 1

Pentru a-l convinge să rămână la Cluj, Neluțu Varga i-a făcut personal o ofertă lui Billel Omrani, pe lângă cea primită de la club, scrie Prosport.

Omul de afaceri îi oferă acestuia un apartament de lux, evaluat la 250.000 de euro, în cazul în care își pune semnătura pe un nou contract.

Varga mizează și pe factorul sentimental în tratativele cu Omrani, mai ales că finanțatorul a trecut peste momentele lui de indisciplină și chiar i-a luat apărarea în fața lui Petrescu.

În plus, francezul s-a obișnuit la Cluj și ar părea tentat să se stabilească acolo, iar iubita atacantului mai are doi ani de facultate în Cluj Napoca și oficialii CFR-ului speră că acesta va alege continuitatea.

error: Content is protected !!