Veste bună! Vom avea Târg de MĂRȚIȘOARE în centrul Clujului

Updated on februarie 15, 2022 Târgul de mărțișoare va fi reluat anul acesta, după doi ani de pauză. Accesul va fi limitat însă, pe baza certificatului verde.

În Piața Unirii vor fi amenajate circa 35-40 de căsuțe, iar pe Bulevardul Eroilor, 24 de căsuțe unde meșterii locali și comercianții își vor putea vinde marfa. De asemenea, vor fi amenajate căsuțe și în Piața Avram Iancu, informează Monitorul de Cluj.

Veste bună! Vom avea Târg de MĂRȚIȘOARE în centrul Clujului 1

Târgul de pe Bulevardul Eroilor, lângă clopot, va începe în 23 februarie, iar cel din Piața Avram Iancu, în 24 ianuarie.

„Vă invităm la prima ediție a evenimentului nostru de primăvară, organizat în inima orașului, atât pe Bulevardul Eroilor, nr. 1 (lângă clopot), în perioada 23 februarie 2022 – 10 martie 2022, între orele 10:00-20:00, cât și în Piața „Avram Iancu”, în perioada 24 februarie 2022 – 9 martie 2022, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

În cadrul evenimentului, pe Strada Eroilor, veți putea vizita cele 24 de căsuțe de poveste, iar în Piața „Avram Iancu” cele peste 30 de standuri, unde vom expune și oferi spre vânzare produse tradiționale executate manual de mâinile dibace ale meșterilor noștri populari și vă vom bucura cu mărțișoare și felurite cadouri pentru Dragobete și 8 Martie, dar și cu multe dulciuri, prăjituri de casă și produse de sezon, realizate de dragii noștri producători locali.

Vă așteptăm cu mare drag la acest nou eveniment, menit să vă inspire și să vă aducă mai aproape de lumea bogată a tradiției și de frumusețea datinilor noastre, mai ales acum în prag de primăvară”, au transmis cei de la Asociația Meșterilor Populari Clujeni.

error: Content is protected !!