Fițe de București la Cluj. Anda Adam și-a parcat BMW -ul la Mall-ul VIVO pe locul destinat persoanelor cu handicap

Updated on ianuarie 29, 2022 Anda Adam este acuzată că și-a parcat BMW-ul pe locul persoanelor cu nevoi speciale de la mall-ul VIVO Cluj.

Cel care e trecut pe lângă masina i-a scris mesajul: “Mi-ai luat parcarea cu BMW – ul, ia-mi si handicapul“, potrivit stiridecluj.ro.

Fițe de București la Cluj. Anda Adam și-a parcat BMW -ul la Mall-ul VIVO pe locul destinat persoanelor cu handicap 1

Anda Adam a parcat cu nesimțire și în București

Anda Adam a mai fost criticată pentru modul nesimțit în care parchează. Acum 2 ani, în București și-a mai parcat bolidul în valoare de 150.000 de euro pe două locuri dintre care unul era rezervat persoanelor cu dizabilități.

Mă uit siderată la comentarii și realizez cu părere de rău că nimic nu o să se schimbe în țara asta prea curând! Din cauza mentalității și a gândirii românului pe sistemul: să moară și capra vecinului! Nimic constructiv, nimic pozitiv!

Nu sunt nici «blondă», nici prost șofer. Am terminat informatică și R.E.I, pe lângă faptul că sunt cântăreața și am și «fruntea lată»! Și am peste 1 milion de km conduși în 20 de ani de concerte prin țară!

Mi-am permis să parchez așa pentru că era ora închiderii, ca atare refuz să cred că mai venea cineva cu dizabilități la vreun shopping pentru 15 minute!

După cum se vede și în poză, în acea zonă mai erau cel puțin 5-6 locuri pentru oameni cu handicap, toate libere!

Am parcat așa fix 5 min cât am urcat să iau o felie de tort copilului.

Copilul era în dreaptă spate, motiv pentru care am parcat așa ca să pot deschide ușa să îmi scot copilul din mașină.

La urcarea în mașină, cu copilul lângă mine, am fost înjurată în ultimul hal, făcută proastă și «certată» de o «domnișoară» cu pălărie neagră în cap stilul «vama veche», că data viitoare să parchez cum trebuie, nu ca «PROASTA» … citez”, a scris Anda Adam în mediul online, potrivit DCNews.

Anda Adam își deschide club în Cluj

Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci sunt și parteneri de afaceri. Cei doi au investit sute de mii de euro și deschid un club în Cluj-Napoca. În mai puțin de o lună are loc inaugurarea localului, mai exact pe 14 februarie. Pregătirile sunt în toi, iar artista merge frecvent să verifice cum merg lucrările la spațiul pe care urmează să-l deschidă în curând.

Anda Adam: „Eu sunt gata de un “White party” la clubul pe care il vom deschide curand in Cluj❗️😊 @clubdiamond_cluj
Vii si tu?”
Fițe de București la Cluj. Anda Adam și-a parcat BMW -ul la Mall-ul VIVO pe locul destinat persoanelor cu handicap 2

Lucrările pentru clubul din Cluj al Andei Adam au început încă de anul trecut și sunt în plină desfășurare și acum. Peste doar câteva săptămâni va avea loc deschiderea oficială. Aceștia își doresc ca locația lor să fie precum una din Mykonos, relatează Click. Au investit mult în aparatură și au apelat la specialiști pentru design-ul clubului.

Anda Adam face naveta București-Cluj, pentru că este foarte implicată în această afacere și vrea să se asigure că totul merge conform planului

Artista a luat-o și pe fiica ei, Evelin, cu ea pe șantier, anunță Libertatea.

Fițe de București la Cluj. Anda Adam și-a parcat BMW -ul la Mall-ul VIVO pe locul destinat persoanelor cu handicap 3 Fițe de București la Cluj. Anda Adam și-a parcat BMW -ul la Mall-ul VIVO pe locul destinat persoanelor cu handicap 4 Fițe de București la Cluj. Anda Adam și-a parcat BMW -ul la Mall-ul VIVO pe locul destinat persoanelor cu handicap 5

Ne pregătim să deschidem cel mai tare club din Cluj. Ne aflăm în plin șantier, urmează să se monteze niște lumini, lasere foarte tari.

Sunt călare cu ei pe acoperiș. Deci mor cu ei în dinți, nu mă interesează. N-am rău de înălțime, mă sui, îmi pun casca în cap, sunt până la genunchi de noroi dacă este nevoi”, a dezvăluit Anda Adam pe rețelele de socializare, conform spynews.ro.

error: Content is protected !!