Emil Boc vrea un nou festival în Cluj. „Da-Igen”: „Ar fi foarte frumos să arătăm dimensiunea multiculturală a orașului”

Updated on ianuarie 29, 2022 În ședința Consiliului Local pentru dezbaterea bugetului a fost propus organizarea unui nou festival în Cluj, „Da-Igen”. Emil Boc vrea să încurajeze sărbătorile multiculturale. Primarul a precizat că „ar fi foarte frumos să arătăm dimensiunea multiculturală a orașului”.

Domnul Pop a formulat o propunere cu care am fost din primul moment de acord. Să realizăm dincolo de evenimentele orașului, precum Zilele Clujului, Zilele Culturii Maghiare și altele, și un eveniment al comunității, care să-i aducă pe toți împreună.

Emil Boc vrea un nou festival în Cluj. „Da-Igen”: „Ar fi foarte frumos să arătăm dimensiunea multiculturală a orașului” 1

Eu i-am propus numele, dar nu-mi aparține mie licența. Ar fi extraordinar să îl organizăm, pentru că până la urmă ăsta-i Clujul, ne definim unii prin alții, suntem unii lângă alții și am crescut împreună. E adevărat că uneori ne-am supărat separat, ne-am bucurat separat, dar acum este cel mai bun moment să ne bucurăm cu toții împreună”, a declarat Emil Boc.

Să facem în continuare Zilele orașului, Zilele Culturii maghiare, dar și unul “Da-Igen trebuie făcut. Mă voi implica în acest festival. Titlul nu e al meu, l-am auzit la cineva. Poate fi și Da-Igen-Yes-Oui, c’e vrai”, a mai adăugat primarul.

error: Content is protected !!