O nouă stațiune de schi în județul Cluj

Updated on ianuarie 23, 2022 Președintele Consiliului județean Cluj, Alin Tișe, a anunțat că a discutat cu primarul comunei Săcuieu despre posibilitatea amenajării unui domeniu schiabil la Vlădeasa.

Poate fi o idee, dar noi ne-am gândit să facem asta la Vlădeasa și Rogojel. Am discutat cu primarul din Săcuieu și am decis să investim bani pentru realizarea unor pârtii de schi”, a spus Tișe în Comisia de urbanism.

O nouă stațiune de schi în județul Cluj 1

Primarul comunei Săcuieu, Gheorghe Cuc, a confirmat, pentru Media9, că la începutul acestui an a avut o discuție de principiu cu președintele CJ Cluj, Alin Tișe, vizavi de acest proiect.

Am făcut o asociere între comuna Săcuieu și județul Cluj. Este în lucru un studiu de oportunitate pentru zona Vlădeasa, pe care l-am comandat noi. Nu e gata, dar lucrăm la el. Studiul acesta de oportunitate este gândit să meargă și cu comunele Mărgău și Poeni.

Studiul este gândit ca pârtiile de ski să fie folosite între altitudinea de 1.300 – 1.700 de metri. Sunt gândite undeva la 45-48 de kilometri de pârtii și circa 26 de kilometri de instalații de cablu”, a declarat primarul comunei Săcuieu.

error: Content is protected !!