Cluj. Emil Boc, despre întâlnirea cu George Simion (AUR): „Avem și lucruri în comun, valorile naționale, susținerea de reabilitare termică a blocurilor”

Updated on ianuarie 20, 2022 Primarul Emil Boc a făcut o primă declarație după ce s-a întâlnit ieri cu liderul AUR, George Simion.

Am avut o discuție rezonabilă. Sunt un adept al dialogului și am convenit de la început că nu putem fi de acord pe anumite teme, cum ar fi vaccinarea, dar avem și lucruri în comun, valorile naționale, susținerea de reabilitare termică a blocurilor.

Cluj. Emil Boc, despre întâlnirea cu George Simion (AUR): „Avem și lucruri în comun, valorile naționale, susținerea de reabilitare termică a blocurilor” 1

Sunt teme unde colaborăm, sunt subiecte pentru care ne exprimăm punctele de vedere în arenă. Eu cred că acest gen de discuție trebuie să continue, lipsa acestui gen de comunicare naște monștri”, a declarat primarul Emil Boc, citat de Ziua de Cluj.

Copreședintele AUR, George Simion a dat buzna peste Emil Boc în Primărie dar fără scandalul de la Timișoara. A mers doar el în instituție pentru o întâlnire cu edilul Emil Boc.

„Îl iubim pe domnul primar. Am fost pe la dumnealui. E un om rezonabil cu care se poate discuta. Îi mulțumim mult că ne-a primit”, a spus George Simion, citat de stiripesurse.ro.

„Întâlnirea a decurs bine, cum se face într-un județ și un oraș civilizat, și îl apreciez pe Emil Boc, se vede că are experiență. Am vorbit despre o temă spinoasă, care mă interesează în mod special -reabilitarea termică a blocurilor.

Vrem să o facem la 1%, am depus o inițiativă legislativă în acest sens și caut susținere politică”, a spus George Simion, după întâlnirea cu primarul Clujului, potrivit Cluj24.

error: Content is protected !!