George Simion de la AUR vine la Cluj. Va ataca Primăria Cluj, ca la Timișoara?

Updated on ianuarie 18, 2022 George Simion, liderul AUR, va sosi miercuri în Cluj Napoca unde va strânge semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.

Potrivit informațiilor Cluj24 George Simion va încerca să intre în Primăria Cluj-Napoca sau în sediul Consiliului Județean Cluj pentru a avea întâlniri cu primarul Emil Boc, respectiv cu președintele Alin Tișe.

George Simion de la AUR vine la Cluj. Va ataca Primăria Cluj, ca la Timișoara? 1

Caravana AUR care va sosi miercuri în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca nu este autorizată de Primărie ca adunare publică, în conformitate cu prevederile legale.

Reprezentanții Primăriei au declarat pentru Cluj24 că și dacă organizatorii manifestării ar intenționa să obțină acum autorizație ar fi tardiv pentru că cererea ar fi trebuit depusă cu 3 zile de data la care este programată adunarea publică.

Viorel Nistor, Lector univ. dr. la Universitatea Babeş-Bolyai, a scris: „George Simion, ”omul fără calități” din capul AUR, anunță că va „ataca” Primăria Cluj, miercuri, să-i „înfrunte” pe Boc sau Tișe! Și o va face! Ce-i în capul ăstuia, ce-i în capul „ălora” care „învârt cheița” și ce-i în capul românilor care-l ascultă în gură, e greu de spus! 

Am crezut că fac o glumă proastă zilele trecute când băgam de seamă că ipochimenul ”atacase” Primăria din Timișoara să-l ia la rost pe primarul Dominic Fritz și ziceam, într-o doară, că mâine-poimâne va forța Primăria Clujului. Iată că o și face!

E multă obrăznicie și tupeu să vii tu ales nu știu unde, fără nicio legătură cu Timișoara și Clujul, și să iei la socoteală aleșii acestor două mari orașe.

Nu e n-am ști că acesta e modelul de atenție, provocare publică și „scandal politic” pe care îl practică, ca forme de propagandă din alte vremuri. Dar e prea mult!

Și nu e doar despre cineva care pare că n-a avut niciodată „serviciu” înainte de a ajunge parlamentar, ci acum e și despre noi, clujenii, cărora vine să ne predea lecții de democrație de tip ”pumnul în ușă”!

”Haita” a luat Parlamentul României cu asalt! Nu l-a oprit nimeni”! Primăria Timișoarei a cucerit-o ”fără luptă! Nu l-a oprit nimeni”!

Ce va fi la Primăria Cluj-Napoca?

Mâine, ce urmează?”

În urmă cu câteva zile, George Simion împreună cu un alai de manifestanți, au luat cu asalt primăria orașului.

Co-președintele AUR a intrat în clădirea Primăriei Timișoara fără mască și fără a prezenta un certificat COVID, însoțit de mai mulți manifestanți și jurnaliști. Intrarea principală și o a doua intrare pe care aceștia au încercat-o au fost închise. Într-un final, a treia încercare a fost cu noroc și pentru George Simion.

„Domnul Fritz s-a ocupat cu altele. E timpul să îl trezim puțin”, a spus George Simion înainte să intre în instituția publică, potrivit alephnews.ro.

El susține că a căutat doar o audiență cu Dominic Fritz și a fost lăsat să urce până la etajul 1, acolo unde un agent de pază i-a blocat calea lui și alaiului de manifestanți. În cele din urmă, acesta a aflat că primarul Timișoarei nu se află în instituție.

error: Content is protected !!