Foto Cluj. Măgărușul Vasilică, salvat de medicii de la Spitalul USAMV. „El a fost adus înainte de Crăciun, în stare gravă, cu fracturi la ambele picioare din spate”

Updated on ianuarie 11, 2022 Medicii de la Spitalul USAMV Cluj au reușit să îl salveze pe măgărușul Vasilică căruia i-au implantat 2 tije metalice.

Faceți cunoștință cu Vasilică, un măgăruș extrem de simpatic și un pacient foarte docil.

El a fost adus înainte de Crăciun, în stare gravă, cu fracturi la ambele picioare din spate, după ce a fost accidentat de un buldozer. De ce e Vasilică atât de special? Pentru că e primul măgăruș căruia medici veterinari inimoși, cu mâini de aur, i-au implantat 2 tije metalice.

Foto Cluj. Măgărușul Vasilică, salvat de medicii de la Spitalul USAMV. „El a fost adus înainte de Crăciun, în stare gravă, cu fracturi la ambele picioare din spate” 1 Foto Cluj. Măgărușul Vasilică, salvat de medicii de la Spitalul USAMV. „El a fost adus înainte de Crăciun, în stare gravă, cu fracturi la ambele picioare din spate” 2 Foto Cluj. Măgărușul Vasilică, salvat de medicii de la Spitalul USAMV. „El a fost adus înainte de Crăciun, în stare gravă, cu fracturi la ambele picioare din spate” 3 Foto Cluj. Măgărușul Vasilică, salvat de medicii de la Spitalul USAMV. „El a fost adus înainte de Crăciun, în stare gravă, cu fracturi la ambele picioare din spate” 4

Vă mai spunem că starea lui e bună, se recuperează rapid și în curând, va pleca acasă, undeva în județul Argeș”, au scris pe Facebook cei de la Radio Cluj.

error: Content is protected !!