Primarul Emil Boc a anunțat cum se simte după doza booster: “Am luat două pastile de paracetamol”

Updated on ianuarie 9, 2022 Primarul Emil Boc a făcut booster-ul cu Pfizer, după ce primele două doze au fost cu serul produs de AstraZeneca. Edilul a spus că nu a simțit niciun efect secundar.

Nu am absolut niciun simptom care să-mi spună că e vreo problemă. Față de doza 1, când am făcut, atunci, cu Astrazeneca, când am avut un pic o stare mai febrilă, început de frisoane, la doza 2 nu am avut nimic, iar acum, la doza 3, pe care am făcut-o cu Pfizer după cele două cu Astrazeneca, pot să vă spun că totul a fost absolut în regulă – o simplă, ușoară durere la locul unde a fost administrat vaccinul, dar, în rest, absolut nimic.

Primarul Emil Boc a anunțat cum se simte după doza booster: “Am luat două pastile de paracetamol” 1

Recunosc, am luat două paracetamoale, unul imediat după vaccin, altul seara, înainte de culcare. Totul a decurs normal, fără probleme”, a spus Emil Boc, potrivit Ziua de Cluj.

Azi m-am vaccinat cu Doza 3. Vaccinarea reprezintă cea mai sigură cale pentru protejarea sănătății individule și colective. De asemenea, vaccinarea previne aglomerarea sistemului medical”, a anunțat miercuri Emil Boc pe Facebook

error: Content is protected !!