CFR Cluj, prima reacție oficială după ce ProSport a anunțat că ardelenii îi vor face plangere penală lui Marian Copilu

Updated on ianuarie 7, 2022 CFR Cluj a oferit o primă reacție oficială după ce ProSport a anunțat că ardelenii au de gând să facă plângere penală pentru delapidare împotriva lui Marian Copilu, dar și a altor persoane din fosta conducere din Gruia.

ProSport a anunțat joi, 6 ianuarie, că Neluțu Varga și Cristi Balaj le fac plângere penală pentru depalidare lui Marian Copilu și altor persoane din fosta conducere de la CFR Cluj, iar reacția ardelenilor a venit rapid.

CFR Cluj, prima reacție oficială după ce ProSport a anunțat că ardelenii îi vor face plangere penală lui Marian Copilu 1

CFR Cluj recunoaște că în cadrul clubului se desfășoară un audit intern pentru a analiza activitatea din ultimul timp, dar susțin că această decizie nu are legătură cu Marian Copilu.

„Ca urmare a ultimelor informații apărute în presă, clubul nostru dorește să facă anumite precizări:

Într-adevăr, în aceste momente se desfășoară la club un audit intern pentru a putea analiza corect activitatea din ultimul timp și pentru a avea o sinteză contabilă la zi, nu pentru a verifica acțiunile lui Marian Copilu. De asemenea, vrem să amintim faptul că nicio persoană din club nu a făcut vreo declarație la adresa fostului oficial al clubului nostru.

Cu siguranță după finalizarea acestui audit, dacă vom concluziona că se cuvine luarea unor măsuri juridice împotriva vreunei persoane, acest lucru se va întâmpla”, apare pe pagina oficială a celor de la CFR Cluj.

error: Content is protected !!