(Foto) Surpriza pregătită de un tânăr din Cluj iubitei. Cerere în căsătorie pe pârtie

Updated on ianuarie 2, 2022 Un tânăr din Cluj i-a pregătit o surpriză uriașă iubitei sale în prima zi a noului an. Povestea s-a petrecut pe pârtia Piatra Grăitoare din Vârtop, judeţul Bihor, staţiune unde cei doi se aflau împreună cu un grup de prieteni.

Împreună cu aceştia, cei doi au pornit la o plimbare cu telescaunul iar la întoarcere, la baza pârtiei, tânărul a îngenuncheat în faţa iubitei  în timp ce prietenii săi au format din afişe cea mai importantă întrebare: “Vrei să fii soţia mea?   Emoţionată, fata a acceptat inelul de logodnă şi, desigur, i-a oferit iubitului ei răspunsul dorit, transmite adevarul.ro.

(Foto) Surpriza pregătită de un tânăr din Cluj iubitei. Cerere în căsătorie pe pârtie 1 (Foto) Surpriza pregătită de un tânăr din Cluj iubitei. Cerere în căsătorie pe pârtie 2 (Foto) Surpriza pregătită de un tânăr din Cluj iubitei. Cerere în căsătorie pe pârtie 3

O tânără a avut parte de o surpriză de proporţii chiar pe Pârtia Piatra Grăitoare, unde se plimba cu telescaunul. Doi îndrăgostiţi se pare că au decis că este momentul să devină mai mult decât iubit şi iubită.

Astfel, tânărul a pus totul la punct, atent fiind la toate detaliile şi şi-a surprins iubita cum nu şi-ar fi imaginat vreodată. Acesta  ajutat de prietenii săi, a pus întrebarea mult aşteptată.

“Vrei să fii soţia mea?”. Emoţionată până la lacrimi, fata nu a stat pe gânduri deloc în privinţa cererii, răspunsul fiind cu siguranţă: DA! “, scrie pe pagina de Facebook a Pârtiei Piatra Grăitoare.

error: Content is protected !!