Rămâne la Cluj. Dan Petrescu a refuzat Naționala României

Updated on decembrie 20, 2021 Dan Petrescu a refuzat oferta Federației Române de Fotbal de a prelua echipa națională.

Dan Petrescu (53 de ani) a întârziat să dea un răspuns, iar termenul-limită stabilit de Federație a fost 20 decembrie. FRF n-a vrut să achite clauza de reziliere a contractului lui Petrescu.

Rămâne la Cluj. Dan Petrescu a refuzat Naționala României 1

În urma discuțiilor purtate azi, atât clubul, cât și Dan Petrescu au decis să continue împreună proiectul început la CFR. Suntem fericiți, e un antrenor în care avem încredere și e un om de cuvânt, așa cum spuneam și în declarațiile anterioare“, a spus Cristi Balaj.

Președintele clubului CFR Cluj a subliniat că obiectivul principal al lui Dan Petrescu în 2022 este să formeze o echipă competitivă în vederea meciurilor din cupele europene, din sezonul următor.

Un sezon greu, multe meciuri într-o perioadă relativ scurtă de timp. Din competițiile europene, ne-am fi dorit mai mult. În schimb, în campionatul intern au fost recorduri și meciuri câștigate în ultime perioadă, fără gol primit. Felicităm jucătorii, staff-ul tehnic, le mulțumim fanilor. Lucrăm cu Dan Petrescu preocupați să avem un sezon mult mai bun în competițiile europene în mod special, în sezonul următor“, a mai spus președintele clubului CFR Cluj.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a explicat în urmă cu câteva zile ce se va întâmpla dacă Dan Petrescu va refuza oferta de a prelua echipa națională. Comisia Tehnică trebuie să propună acum nume noi pentru negocieri.

error: Content is protected !!