Foto Cluj. Elena Udrea a început construcția a 800 de apartamente. „Pentru cârcotași, preturile sunt printre cele mai mici de pe piata clujeana”

Updated on decembrie 15, 2021 Elena Udrea a anunțat astăzi pe Facebook începerea lucrărilor la complexul imobiliar, Transilvania Smart City.  Nu se știe oficial nivelul de implicare al fostului politician în compania care administrează complexul imobiliar.

Elena Udrea:Sa fie intr-un ceas bun!
Pentru cârcotași, preturile sunt printre cele mai mici de pe piata clujeana. Iar finantarea este transparenta, prin fonduri de investii din afara tarii, in principal”.

Foto Cluj. Elena Udrea a început construcția a 800 de apartamente. „Pentru cârcotași, preturile sunt printre cele mai mici de pe piata clujeana” 1 Foto Cluj. Elena Udrea a început construcția a 800 de apartamente. „Pentru cârcotași, preturile sunt printre cele mai mici de pe piata clujeana” 2

Alexandrov Adrian: „Am deschis santierul la Transilvania Smart City, cel mai mare si singurul proiect #smartcity din Europa de sud-est!
– 800 de apartamente
– 20.000 de mp comerciali
– cel mai mare parc privat din tara ( 2 ha)

Foto Cluj. Elena Udrea a început construcția a 800 de apartamente. „Pentru cârcotași, preturile sunt printre cele mai mici de pe piata clujeana” 3 Foto Cluj. Elena Udrea a început construcția a 800 de apartamente. „Pentru cârcotași, preturile sunt printre cele mai mici de pe piata clujeana” 4

– restaurant, centru Spa, sala Fitness
– gradinita si cresa ( donate primariei)
– 1.200 locuri de parcare inteligente subterane!!!

Toate acestea, fac parte din prima etapa a proiectului! 🥂”

error: Content is protected !!