Dan Petrescu, de neînțeles: „Să câștigi cu Sevilla e normal. Dar să o bați pe Mioveni nu e ușor, felicitările mele pentru eroi!”

Updated on decembrie 13, 2021 CFR Cluj a câștigat aseară meciul cu Mioveni, scor 1-0. CFR a ajuns la 8 victorii consecutive în campionat, iar Dan Petrescu este mulțumit de jucătorii săi, pe care îi numește „eroi” pentru modul cum au luptat și câștigat acest meci.

Cred că sunt 8 meciuri în care am câștigat fără să luăm gol, 7 în campionat și unul în Europa. E o perioadă bună pentru noi, dar am suferit mult exact la ce mă așteptam, la ce am văzut la Mioveni, apărare foarte bună și contraatacuri excelente. Eu mă așteptam ca adversarii să aibă mai multe ocazii, pentru că așa fac tot timpul, te lasă să crezi că domini și apoi contraatac. 

Dan Petrescu, de neînțeles: „Să câștigi cu Sevilla e normal. Dar să o bați pe Mioveni nu e ușor, felicitările mele pentru eroi!” 1

Am pregătit meciul, dar nu ai cum să îi oprești. Dacă ei fac bine chestia asta, o să o facă în continuare. Și fără puțin noroc, nu puteam câștiga, pentru că trebuie să recunoaștem că am avut noroc azi. Vreau să felicit băieții, pentru că le-am spus:  «dacă câștigați meciul ăsta, sunteți eroi! Dacă câștigați cu Sevilla, e normal, cu Jablonec, cu nu știu cine».

Dar să câștigi meciul de azi, după nu știu câte meciuri jucate și atâta oboseală și pe un asemenea teren, credeți-mă că nu e ușor. Și merită felicitări!”, a declarat Dan Petrescu, citat de gsp.ro.

CFR își continuă forma extraordinară din Liga 1, unde are 17 victorii și 2 eșecuri în 19 etape, iar tehnicianul ardelenilor este de părere că echipa scrie istorie în campionat.

Trebuie să recunosc că suntem toți obosiți, nu avem timp să ne odihnim deloc. Și dacă veneam de la început, tot așa era. E foarte greu să îi impresionezi mereu, să studiezi, să le spui cum să răspundă tactic. 

Mi se pare că rezultatele lui CFR de anul ăsta poate sunt cele mai bune din istoria clubului. După 20 și ceva de meciuri, sau câte au fost, să ai numai victorii, eu cred că băieții merită felicitați!”, a adăugat Dan Petrescu.

error: Content is protected !!