Noi condiții de acces la Târgul de Crăciun Cluj Napoca. Se poate intra și pe bază de test rapid antigen sau test PCR

Updated on decembrie 9, 2021 Începând de astăzi, accesul la Târgul de Crăciun Cluj e permis și pe bază de 𝐭𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐚𝐩𝐢𝐝 𝐚𝐧𝐭𝐢𝐠𝐞𝐧 sau 𝐭𝐞𝐬𝐭 𝐏𝐂𝐑.
În ambele cazuri, e nevoie să prezentați documentul care atestă rezultatul negativ, eliberat de o instituție autorizată.

O altă modificare: 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐭𝐚̂𝐫𝐠𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐯𝐚 𝐟𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐥𝐮𝐧𝐠𝐢𝐭 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟐𝟐:𝟎𝟎 (față de 21:00, cât era până acum).

Noi condiții de acces la Târgul de Crăciun Cluj Napoca. Se poate intra și pe bază de test rapid antigen sau test PCR 1

Schimbările vin în contextul noii Hotărâri de Guvern, care tocmai s-a publicat în Monitorul Oficial și care reglementează desfășurarea evenimentelor în aer liber.

Așadar, de azi începând participarea la Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair e permisă pentru:

🟨 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐯𝐚𝐜𝐜𝐢𝐧𝐚𝐭𝐞 împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, pe baza certificatului verde care va fi scanat la intrare;
🟨 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐞 𝐚𝐟𝐥𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝐜𝐮𝐩𝐫𝐢𝐧𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐚 𝟏𝟓-𝐚 𝐳𝐢 𝐬̦𝐢 𝐚 𝟏𝟖𝟎-𝐚 𝐳𝐢 𝐮𝐥𝐭𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐫𝐚̆ 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐢𝐫𝐦𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐢𝐧𝐟𝐞𝐜𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐮 𝐯𝐢𝐫𝐮𝐬𝐮𝐥 𝐒𝐀𝐑𝐒-𝐂𝐨𝐕-𝟐, pe baza documentului care atestă trecerea prin boală;
🟨 persoanele care prezintă documentul care atestă 𝐫𝐞𝐳𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐧𝐞𝐠𝐚𝐭𝐢𝐯 𝐚𝐥 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐭𝐞𝐬𝐭 𝐑𝐓-𝐏𝐂𝐑 pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;
🟨 persoanele care prezintă documentul sau certificatul care atestă realizarea unui 𝐭𝐞𝐬𝐭 𝐚𝐧𝐭𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐫𝐚𝐩𝐢𝐝 𝐧𝐞𝐠𝐚𝐭𝐢𝐯 pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Testul antigen valid pentru accesul în târg trebuie realizat de o instituție autorizată, care emite un document oficial privind rezultatul negativ.

Copiii sub 12 ani nu trebuie să prezinte test PCR sau antigen.

𝐼̂𝑛 𝑐𝑎𝑑𝑟𝑢𝑙 𝑡𝑎̂𝑟𝑔𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑒 𝑜𝑏𝑙𝑖𝑔𝑎𝑡𝑜𝑟𝑖𝑒 𝑝𝑢𝑟𝑡𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑚𝑎̆𝑠̦𝑡𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑡𝑒𝑐𝑡̦𝑖𝑒, 𝑖𝑎𝑟 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑠𝑖𝑔𝑢𝑟𝑎𝑛𝑡̦𝑎 𝑡𝑢𝑡𝑢𝑟𝑜𝑟 𝑣𝑎̆ 𝑟𝑢𝑔𝑎̆𝑚 𝑠𝑎̆ 𝑜 𝑓𝑜𝑙𝑜𝑠𝑖𝑡̦𝑖 𝑎𝑡𝑢𝑛𝑐𝑖 𝑐𝑎̂𝑛𝑑 𝑒 𝑝𝑜𝑠𝑖𝑏𝑖𝑙.

Numărul persoanelor care pot fi în același timp în perimetrul târgului e în continuare limitat, așadar vă încurajăm, la fel ca până acum, să veniți pe tot parcursul zilei pentru a evita cozile și timpul de așteptare la cele 4 puncte de acces.

error: Content is protected !!