Dan Petrescu, viitorul selecționer al României, aproape sigur. CFR Cluj are înlocuitorul pregătit! Pe cine aduce Varga

Updated on decembrie 2, 2021 Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au venit astăzi la Cluj pentru a discuta cu antrenorul aflat sub contract cu CFR, liderul la zi din Liga 1.

După întâlnirea cu cei din conducerea Federației, Dan Petrescu a oferit o primă reacție și a anunțat că va da răspunsul final după meciul cu FC Argeș, ultimul al CFR-ului din acest an calendaristic, adică după weekend-ul 18/19 decembrie.

Dan Petrescu, viitorul selecționer al României, aproape sigur. CFR Cluj are înlocuitorul pregătit! Pe cine aduce Varga 1

”Au venit la Cluj cei de la Federație. Am discutat cu ei, dar le voi da un răspuns după meciul cu FC Argeș, care va închide anul pentru CFR. Înainte trebuie să discut și cu patronul echipei”, a spus Dan Petrescu, potrivit GSP.ro.

Așadar, Petrescu va lua o decizie finală după 19 decembrie, când e programată ultima etapă din 2021, anunță Digisport.

CFR Cluj are înlocuitorul pregătit!

Favorit să devină noul antrenor al ardelenilor este Adrian Mutu, liber de contract după despărțirea de FCU Craiova.

Este de notorietate prietenia dintre Neluțu Varga și Mutu. Pe 21 octombrie, Gazeta Sporturilor specula despre problemele de la CFR Cluj, cauzate în principal de parcursul slab din Europa, și de planul lui Varga de a renunța la Petrescu pentru a-i face loc lui Mutu.

error: Content is protected !!