Controlorii din Cluj Napoca și-au făcut treaba. Tânăr urmărit național, prins într-un autobuz pentru că circula fără bilet

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, urmărit la nivel național, a fost prins într-un autobuz din Cluj de controlori.

Tânărul a fost prins, în primă fază, de controlorii din Cluj care i-au cerut să se legitimeze, fiindcă circula fără bilet cu autobuzul. Ulterior, aceștia au cerut ajutorul jandarmilor care și-au dat seama că tânărul era căutat la nivel național.

Controlorii din Cluj Napoca și-au făcut treaba. Tânăr urmărit național, prins într-un autobuz pentru că circula fără bilet 1

„Vineri seară, într-un mijloc de transport în comun din Cluj, controlorii au cerut sprijinul jandarmilor în cazul unui tânăr care circula fără bilet de călătorie și refuza să se legitimeze.

Jandarmii l-au oprit pe tânărul de 25 ani, care căuta diferite pretexte pentru a încerca să plece, iar în urma identificării acestuia a reieșit că pe numele lui era emis un mandat de urmărire națională pentru infracțiunea de loviri și vătămare corporală. Mandatul, conform căruia bărbatul avea de executat 2 ani si 11 luni de închisoare, fusese emis în luna iunie a acestui an.

Tânărul a fost condus de către jandarmi la secția de Poliție, de unde, ulterior, a fost transportat le centrul de detenție unde urmează să își ispășească pedeapsa”, a transmis Jandarmeria Română.

error: Content is protected !!