Clujul ține pasul cu vestul Europei. Emil Boc: „59.45% vaccinare cu cel putin o doza, daca ii adaugam pe cei trecuti prin boala ajunge la circa 68%”

Updated on noiembrie 1, 2021 Primarul Emil Boc a vorbit despre evoluția pandemiei de COVID din municipiu și județ. În Cluj Napoca, procentul de vaccinare cu cel puțin o doză a ajuns la 59,45%.

”Ne aflam pe platou, cu tendința descrescătoare, ceea ce dovedește ca vaccinarea funcționează. La nivel de municipiu suntem la 59.45% vaccinare cu cel puțin o doza, daca ii adăugam pe cei trecuți prin boala ajunge la circa 68%, cea mai mare rata din Romania.

Clujul ține pasul cu vestul Europei. Emil Boc: „59.45% vaccinare cu cel putin o doza, daca ii adaugam pe cei trecuti prin boala ajunge la circa 68%” 1

Îi felicit pe clujeni, mulțumesc corpului medical ca a apărut Clujului. Trebuie sa mergem mai departe, sa atingem ținta de 80-90% cum sunt alte tari, unde viată a revenit aproape la normal si sunt sigur ca vom reuși.

Clujul – 11,26 la mia de locuitori rata de infectare – ne arata ca datorita unui procent mare de vaccinare suntem după locul 15 național si nu a fost nevoie sa intram in lockdown si chiar scădem la cazuri noi.

Mesajul meu este același, menținem centrele deschise, facem maratoanele vaccinării, sprijinim centrele de specialitate si împreuna trecem prin aceasta grava pandemie”, a declarat Emil Boc.

error: Content is protected !!