CFR Cluj, din nou speriată înainte de meci: „Ne-am îngrozit puțin văzând lotul lor”

Updated on octombrie 21, 2021 CFR Cluj joacă joi cu AZ Alkmaar în Conference League, de la ora 22.00. Înainte de meci, oficialii campioanei au anunțat, din nou, că adversarul este unul redutabil.

Discursul obișnuit al lui Dan Petrescu a fost preluat și de directorul sportiv al CFR-ului, Bogdan Mara.

CFR Cluj, din nou speriată înainte de meci: „Ne-am îngrozit puțin văzând lotul lor” 1

”Cu Rapid a fost unul din cel mai slabe meciuri ale noastre, a fost o victorie fără dubii a Rapidului. Jucătorii nu au arătat nimic, nici dorință, nici determinare. Dan Petrescu a avut o discuție cu ei.

Ne așteaptă o serie grea de meciuri dificile: joi cu Alkmaar, o echipă extrem de puternică, a jucat mereu în fazele superioare din cupele europene. În lotul actual are mulți jucători de echipa națională, 14 în total.

Ne-am îngrozit puțin uitându-mă la lotul lor! Au o viteză de joc fantastică. Au încheiat pe locul 3 după Ajax și PSV anul trecut în Eredivisie.

Dar jucătorii noștri se vor mobiliza, trebuie să învețe din greșeli, să fie din nou luptători”, a declarat acesta la Digisport.

Pentru campioana en-titre urmează duelul din Gruia cu AZ Alkmaar, liderul grupei D din Conference League, unde clujenii ocupă ultimul loc cu un punct după 2 runde, și două meciuri în campionat, cu Sepsi și revelația FC Voluntar.

error: Content is protected !!