Foto Cluj. Jaf la o casă de schimb valutar din Mărăști

Updated on octombrie 17, 2021 O casă de schimb valutar din Cluj a fost jefuită în această după-amiază. Este vorba de o casă de schimb valutar din cartierul Mărăști. Un hoţ a intrat în incintă şi a dat cu spray lacrimogen spre angajată.

Individul a luat caseta cu bani, însă emoţionat şi panicat a scăpat-o de pământ, iar banii s-au împrăştiat pe jos. Potrivit poliţiştilor, hoţul a reuşit să fugă. Nu se ştie dacă a plecat şi cu o parte din bani sau alte bunuri de valoare. Un inventar ulterior urmează să stabilească acest lucru, informează reporterul Observator Alex Prunean.

Foto Cluj. Jaf la o casă de schimb valutar din Mărăști 1 Foto Cluj. Jaf la o casă de schimb valutar din Mărăști 2

În jurul orei 15.30, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizatã cu privire la faptul cã, o persoană ar fi sustras bunuri din interiorul unei case de schimb valutar.

La fața locului s-a deplasat echipa operativã constituită la nivelul Ipj Cluj, fiind efectuate investigații pentru comiterea faptei de tâlhărie calificată, în vederea identificării autorului faptei, stabilirii imprejurărilor comiterii acesteia, precum și a prejudiciului cauzat.

Foto Cluj. Jaf la o casă de schimb valutar din Mărăști 3 Foto Cluj. Jaf la o casă de schimb valutar din Mărăști 4 Foto Cluj. Jaf la o casă de schimb valutar din Mărăști 5

Cercetările preliminare au stabilit că bunurile ar fi fost sustrase dupa utilizarea unui spray iritant-lacrimogen asupra angajatului societății.

error: Content is protected !!