Bogdan Bob Rădulescu: „Când eram copil, îl vedeam pe tata luând în fiecare zi, pe stomacul gol, o lingură de amestec de ăsta care atunci mi se părea foarte dubios”

Updated on octombrie 15, 2021 Actorul Bogdan Bob Rădulescu ne îndeamnă să trăim sănătos cu un produs pe care el îl consumă în fiecare dimineață.

Alimentul nu se strică niciodată, nu expiră și este „sănătate curată”.

„Când eram copil, îl vedeam pe tata luând în fiecare zi, pe stomacul gol, o lingură de amestec de ăsta care atunci mi se părea foarte dubios.

-Bleah, taaatiiii…ce e aia? Întrebam ca orice copil tăntălău învățat cu 2 rețete pe bază de carne și cartofi. Sau pâine cu ulei și sare sau zahăr.
-Asta-i sănătate curată, pupa-l-ar tata! Ăsta-i alimentul care nu se strică niciodată, nu expiră, au găsit miere de albine și în piramide, îmi răspundea tata mândru și încântat de rețeta lui.
Era miere de albine în care mai punea polen și tinctură de propolis, uneori și lăptișor de matcă.
Bogdan Bob Rădulescu: „Când eram copil, îl vedeam pe tata luând în fiecare zi, pe stomacul gol, o lingură de amestec de ăsta care atunci mi se părea foarte dubios” 1
Copil fiind, evident că nu-mi stârnea nici un interes sau poftă, dar totuși remarcam că il înfuleca cu mare poftă și avea efect.
Anii au trecut, am crescut și am descoperit și eu produsele apicole. Am devenit mare fan miere, polen, propolis, lăptișor de matcă, păstură și mare admirator al albinelor.
Și evident că am preluat și eu rețeta lui tata și de ani de zile, asta mi-e doza de bună dimineața!
Acu’ câțiva ani eram la Tășuleasa, povesteam cu oamenii de la Școala de mers pe munte și îi văd pe ghizi și pe cei care petreceau zile pe crestele munților scoțând din frigider borcan cu același amestec și înfulecând fiecare câte o lingură. Pentru energie și sănătate, îmi zic ei.
Așadar, in continuare mă bucur zilnic de rețeta asta. Că am de săpat șanțuri la munte sau de filmat clipuri sau de lucrat in curte, sau de tăiat lemne sau de prezentat evenimente, rețeta e aceeași.
Amestecul ăsta pe stomacul gol”, a scris actorul.
error: Content is protected !!