Clujul, exemplu. Emil Boc: „Felicitări clujenilor pentru că au înțeles importanța vaccinării. Rata de vaccinare este de peste 53% și este în continuă creștere”

Updated on octombrie 10, 2021 În perioada 5-8 octombrie, 13.840 de clujeni s-au vaccinat, dintre care 4.441 cu prima doză.

„Felicitări clujenilor pentru că au înțeles importanța vaccinării. Rata de vaccinare este de peste 53% și este în continuă creștere”, a transmis primarul Emil Boc.

Tendința de creștere a procesului de vaccinare la nivel local indicată și în graficele de mai jos arată încă o dată determinarea clujenilor de a-și proteja sănătatea proprie și a celor din jur.

„Felicit clujenii pentru rata înaltă de vaccinare și încurajez pe oricine să facă acest pas! Împreună, prin vaccinare, învingem pandemia și viața noastră revine la normalitate”, a mai transmis edilul.

Clujul, exemplu. Emil Boc: „Felicitări clujenilor pentru că au înțeles importanța vaccinării. Rata de vaccinare este de peste 53% și este în continuă creștere” 1 Clujul, exemplu. Emil Boc: „Felicitări clujenilor pentru că au înțeles importanța vaccinării. Rata de vaccinare este de peste 53% și este în continuă creștere” 2 Clujul, exemplu. Emil Boc: „Felicitări clujenilor pentru că au înțeles importanța vaccinării. Rata de vaccinare este de peste 53% și este în continuă creștere” 3

Începând din 28 septembrie 2021, la nivel național a început vaccinarea cu doza III. Toate persoanele vaccinate împotriva COVID-19 cu două doze și pentru care au trecut 180 de zile de la schemă completă se pot programa pentru administrarea dozei de rapel (booster).

error: Content is protected !!