Cluj: Investiție de amploare în Apahida. Apar 330 de apartamente noi

Updated on octombrie 8, 2021 Un complex imobiliar care va include șase blocuri, 330 de apartamente, 380 de locuri de parcare, parc cu multă vegetație, locuri de joacă, terenuri de sport și grădiniță, va fi ridicat pe dealul Dărăuaș din Apahida.

Blocurile vor avea o înălțime redusă, de trei-patru etaje.

Cluj: Investiție de amploare în Apahida. Apar 330 de apartamente noi 1 Cluj: Investiție de amploare în Apahida. Apar 330 de apartamente noi 2

2,6 hectare are la dispoziție beneficiarul pentru a construi noul ansamblu imobiliar denumit Estimo Park, transmite Media9.ro.

Sunt propuse șase blocuri cu trei etaje întregi și unul retras, care totalizează 330 de apartamente. Se estimează că, peste doi-trei ani, vor locui aici circa 700 de persoane. Dezvoltatorul și-a asumat și edificarea unei grădinițe cu 75 de locuri, care va deservi atât acest ansamblu imobiliar, cât și celelalte imobile din zonă.

Beneficiarul va regulariza și strada I.C. Brătianu; acesta va avea nouă metri lățime, cu un carosabil de șase metri, pistă de biciclete și trotuar de câte un metru și jumătate.

proiectul a fost deja aprobat în Consiliul Local al comunei și în Consiliul Județean.

error: Content is protected !!