Gest superb al unui clujean, după ce a fost operat la spitalul din Făgăraș

Updated on octombrie 6, 2021 Un clujean care s-a operat la spitalul din Făgăraș a făcut un gest frumos pentru medic. Clujeanul le-a mulțumit întregului colectiv de la Făgăraș pentru grija purtată , pentru promptitudine, profesionalism și dăruirea sufletească, într-o scrisoare.

Doctorului inginer Vasile Pompas din Cluj care, în calitate de pacient al spitalului din Făgăraș, a dorit să își arate recunoștința printr-o scrisoare pe care a trimis-o la Spitalul Municipal din Făgăraș, transmite fagarasultau.ro.

Într-un moment de cumpănă, dificil al vieții mele am avut norocul să-mi fie recomandat Spitalul „Dr. Aurel Tulbure“ Făgăraș, mai precis Compartimentul Ortopedie- Traumatologie și desigur pe minunatul Om dr. Coza Răzvan – Ion.

Astfel după consultații, planificări și toate cele necesare, iată-mă în data de 21 septembrie 2021 internat în spitalul Făgăraș, la Compartimentul Ortopedie- Traumatologie, cu diagnosticul Coxartroză bilaterală. Am fost operat punându-mi-se proteză totală de sold stâng de către o echipă de excepție de cadre medicale. Astfel aș dori să aduc mulțumirile mele în mod special domnului doctor Coza Răzvan Ioan, dar și excepționalei echipe de asistente și infirmiere cu care domnia sa lucrează.

Bărbatul a ținut să aducă mulțumiri echipei ATI.

„Desigur nu se poate vorbi de o echipă chirurgicală fără ATI și de aceea mulțumiri și mult respect pentru doamna doctor Tifla Ionela și întregii sale echipe pentru blândețea vorbelor și înaltul profesionalism“

La final clujeanul încheie printr-un mesaj emoționant.

„Pentru mine voi toți, cadrele medicale din Spitalul din Făgăraș, în mod excepțional, cei din Compartimentul Ortopedie- Traumatologie sunteți adevărați eroi în fața cărora mă înclin și mă voi ruga ori de câte ori voi avea ocazia pentru sănătatea voastră și a familiilor domniilor voastre.

Să vă ajute Dumnezeu în tot ceea ce faceți și continuați așa.

Mulțumirile mele sunt vorbe scrise, însă ale voastre au fost fapte verificabile.“

Gest superb al unui clujean, după ce a fost operat la spitalul din Făgăraș 1

error: Content is protected !!