Daniel Metz: „Cineva mă întreba recent de ce suporterii CFR-iști sunt altfel. Cu ce se diferențiază de restul? Și am răspuns imediat”:

Updated on septembrie 24, 2021 Daniel Metz, Președinte al Consiliului de Administrație NTT Data, un fan al echipei CFR Cluj, a explicat de ce suporterii campioanei sunt altfel față de restul.

„Cineva mă întreba recent de ce suporterii CFR-iști sunt altfel. Cu ce se diferențiază de restul?

Daniel Metz: „Cineva mă întreba recent de ce suporterii CFR-iști sunt altfel. Cu ce se diferențiază de restul? Și am răspuns imediat”: 1

Și am răspuns imediat: suporterii și în general spectatorii din Gruia sunt educați, inteligenți, au un comportament civilizat, sunt respectuoși și toleranți, promovează multiculturalismul și mai ales iubesc culorile clubului atât atunci când câștigăm dar mai ales atunci când pierdem.

Acesta este spiritul spre care trebuie să năzuim.

Aceasta este percepția mea despre adevărații CFR-iști și cunosc foarte mulți care și-au asumat acest set de valori.
Hai CFR!!!”, a transmis Daniel Metz.

CFR Cluj a realizat un transfer după eliminarea din Cupa României

La o zi după eliminare, CFR Cluj a anunțat oficial transferul atacantului Hadi Sacko (27 de ani).

Daniel Metz: „Cineva mă întreba recent de ce suporterii CFR-iști sunt altfel. Cu ce se diferențiază de restul? Și am răspuns imediat”: 2

“Clubul CFR 1907 Cluj anunță oficial transferul atacantului Hadi Sacko! Fotbalistul de 27 de ani a început fotbalul la FC Girondins Bordeaux, echipă pentru care a bifat 23 de meciuri. În cariera sa, Sacko a mai evoluat la Leeds United, UD Las Palmas, Sporting, Le Havre sau FC Sochaux, iar în ultimele două sezoane a jucat în Turcia la Denizlispor, formație pentru care a bifat 60 de partide și a înscris 7 goluri.

Îi urăm bun venit în Gruia și multă baftă în tricoul vișiniu! Bienvenue, Hadi!”, anunță CFR.

error: Content is protected !!