Bogdan Bob Rădulescu: “Nu-mi explic vremea perfectă din week-end-ul trecut de la Untold versus c….. l ăsta de potop ploios și friguros de acum, când se-ntâmplă Festivalul Internațional de Carte Transilvania, Ediția a 7-a”

Updated on septembrie 18, 2021 Vremea de afară s-a schimbat brusc în ultimele zile. Am trecut de la o vreme însorită, de vară, la una de toamnă autentică.

Dacă Untold a avut parte weekendul trecut de o vreme excelentă, Festivalul Internațional de Carte Transilvania nu are același noroc.

Bogdan Bob Rădulescu: "Nu-mi explic vremea perfectă din week-end-ul trecut de la Untold versus c..... l ăsta de potop ploios și friguros de acum, când se-ntâmplă Festivalul Internațional de Carte Transilvania, Ediția a 7-a" 1

„Nu doar politicienii corupți își doresc un popor de oameni proști, necitiți și ușor de manipulat.

Ci și Mama Natură featuring Dumnezeu alduitu’ își doresc asta de la noi, clujenii.

Ne vor pe toți băuți, dansați și distrați, altfel nu-mi explic vremea perfectă din week-end-ul trecut de la Untold versus căcatul ăsta de potop ploios și friguros de acum, când se-ntâmplă Festivalul Internațional de Carte Transilvania, Ediția a 7-a.

(R) Adică aceasta este o reclamă subtilă la înfruntat condițiile vitrege și luptat pentru ieșirea din ignoranță spre eliberarea salvatoare a culturii…adică mer’eți mă și citiți!”, a scris actorul Bogdan Bob Rădulescu.

Festivalul Internațional de Carte Transilvania (FICT) revine în Piața Unirii din Cluj-Napoca în perioada 16-19 septembrie 2021 cu mesajul „Ne revenim împreună!”.

Festivalul Internațional de Carte Transilvania este organizat de Asociația Culturală Eikon și realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și a Consiliului Local Cluj-Napoca și susține cultura scrisă română și universală.

În cadrul ediției din acest an vor participa cele mai importante edituri din România, vor avea loc lansări de carte, colocvii și conferințe cu invitați speciali din Franța, Italia, Belgia, SUA, Portugalia. FICT își propune, prin evenimentele sale, să atragă atenția tinerilor asupra necesității lecturii, să promoveze responsabilitatea socială și culturală, diversitatea și implicarea civică.

error: Content is protected !!